Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Maturity začaly sebevraždou! Martin (†20) si píchl jed v lese

Studenti jsou smrtí spolužáka Martina (†20) šokováni
Studenti jsou smrtí spolužáka Martina (†20) šokováni  (Autor: Jiří Čada)
Autor: Jiří Čada - 
10. května 2011
05:00

Neúspěch ve škole vyřešil vlastní smrtí! Obrovskou bolest všem svým blízkým způsobil o víkendu student posledního ročníku jihlavského gymnázia Martin J. (†20) z Jihlavska. Měl velké potíže s matematikou a hrozilo, že ho učitelé nepustí k maturitě. Minulý pátek pak po konfliktu s rodiči odešel z domova. Jeho mrtvé tělo našli v neděli. Student si zřejmě píchl injekční stříkačkou do těla jed!

Od pátečního večera, kdy Martinovi blízcí našli v jeho počítači dopis na rozloučenou, po mladíkovi v okolí obce pátraly desítky policistů, hasičů, vojáků a dobrovolníků včetně policejního vrtulníku s termovizí.

„V neděli dopoledne ho našla mrtvého jeho mladší sestra. Tělo bylo v lese jen pár metrů od domu,“ informoval Blesk svědek tragické události. „Ležel na zemi vysvlečen do půl těla. Vedle něho se válela injekční stříkačka s jehlou,“ dodal. Martinova sestra se okamžitě zhroutila, stejně jako o pár minut později i jeho matka, když se dozvěděla děsivou pravdu o synově smrti.

O tom, jak mladý student zemřel, odmítla policie cokoli sdělit. Kriminalisté pouze na místě vyloučili, že by se na studentově smrti někdo podílel. Pravděpodobně si však vpíchl stříkačkou do těla nějaký jed. „Čekáme na výsledky nařízené pitvy,“ řekla stručně mluvčí jihlavských policistů Dana Čírtková.

„Zásadní význam pro nás budou mít toxikologické zkoušky,“ prozradil Blesku jeden z policistů. O tom, jak by se Martin mohl dostat k smrtícímu jedu, kriminalista odmítl spekulovat. „Jeho otec je veterinární lékař, třeba mu syn něco sebral z ordinace,“ domnívá se jedna ze sousedek.

e.v.k.a.602 ( 10. května 2011 21:58 )

Ty jsi tedy omezený blb.

efka ( 10. května 2011 20:53 )

a bohužel je to tak...ale že se dá zaplatit "vzdělání" kdejakému ubožákovi.kterému to někdo zaplatí,to je bohužel taky fakt.Díky našemu školskému systému-a nejen němu!!!-je opravdu možné vše.Tituly se dávají na potkání,rukama už nebude dělat nikdo.Ale co budou ti rádoby titulovaní vlastně v životě dělat,tak to už jasné není...Nádherná budoucnost.Ale vytrhneme to tím,že budeme pracovat do sedmdesáti,my je přece všechny titulované uživíme!!!

illis ( 10. května 2011 19:46 )

Když se odvoláváš na Boha, tak doufám, že si poradí s tebou. Jsi nechutný stejně jako tvůj komentář .

westak.cestak ( 10. května 2011 18:46 )

Jaké nechutné komentáře? Prostě to byl blb a díky bohu že už prdí do hlíny.

marais ( 10. května 2011 18:44 )

Je to fakt smutný, když děti takhle řeší problém se známkami a školou. Mladým radím, učit se a na problémy se připravit.

Zobrazit celou diskusi