Čtvrtek 9. května 2024
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena
Oblačno 16°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Řidička přežila pád z dvacetimetrového srázu

Autor: mor, mivrk - 
8. dubna 2011
07:10

Podruhé se narodila řidička (32) z Karlových Varů. Pes, kterého vezla na sedadle spolujezdce, vyskočil z přepravky a vylekal ji. Strhla řízení, s autem přelétla zábradlí a zastavila se až po dvaceti metrech ve srázu nad lázeňskou kolonádou. Z nehody vyvázla bez zranění!

Karambol se stal ve čtvrtek kolem sedmé hodiny ráno v centru Karlových Varů. Řidička vezla v autě psíka. Zničehonic vyskočil z přepravky a ženu vylekal. „Strhla volant, prorazila ceduli, přelétla zábradlí a sjela ze srázu dolů,“ popsal nehodu policejní mluvčí Pavel Valenta. Z havarovaného auta přesto vylezla sama. Na silnici čekala na příjezd záchranky a policie.

Řidičku vylekal pes Řidičku vylekal pes | Kateřina Moravcová

„Utrpěla mírný šok, jinak ale vyvázla bez vážnějšího zranění,“ dodal mluvčí záchranky Lukáš Hutta. Vytáhnout auto ze srázu byl ale pro odtahovou službu oříšek. Z terénu ho dostávali přes hodinu. Nakonec jim musel přijet na pomoc jeřáb.

6745 ( 8. dubna 2011 17:19 )

Mám pocit že paní kecá!!

neslevap ( 8. dubna 2011 09:43 )

Běžel pro pomoc?

ellora_danen ( 8. dubna 2011 07:52 )

Nevozím sice v autě psa ale kočku, ovšem nechápu, jak může vyskočit z přepravky. Alespoň ta moje (normálně koupená ve zverimexu) má čtyřnásobné zajištění proti otevření. Spíš si myslím, že paní pejska vezla jen tak volně a to se potom není čemu divit. Nicméně, měla štěstí.

Zobrazit celou diskusi