Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Důchodkyně, která spadla přes palubu, zemřela!

Pro nemocnou důchodkyni přijela záchranná loď
Pro nemocnou důchodkyni přijela záchranná loď  (Autor: ČTK)
Autor: INT, pf, mivrk - 
24. dubna 2011
09:42

Důchodkyně Janet Richardson (73), která se jela podívat na polární záři, začala nečekaně vnitřně krvácet. Přijel pro ni záchranný člun, ale při přemisťování spadla přes palubu do ledového moře! Bojovala v nemocnici o život, ale po pár dnech zemřela.

Neobvyklá a drsná souhra nešťastných okolností postihla Britku Janet Richardson (63). Důchodkyně se začala na cestě domů, poté co se pokochala přírodními světelnými krásami polárního kruhu, cítit špatně v důsledku nenadálého vnitřního krvácení.

Kapitán lodi ve značné obavě o její zdraví učinil rozhodnutí zavolat do Norska s žádostí o pomoc, aby se žena co nejrychleji dostala do nemocnice. Záchranná loď připlula do několika minut a začala akce, při které se ženu na nosítkách snažili z lodi přesunout na jinou a rychlejší loď. V tom se ale obě plavidla od sebe odklonila a žena spadla do ledového moře o teplotě tři stupně pod nulou. Žena, která na sobě měla záchranný kruh, musela ve studené vodě trpět čtyři minuty než ji vysvobodili.

Tragická událost měla nepříjemné důsledky pro zdraví důchodkyně – když ji dopravili do doků, přestala dýchat a museli jí poskytnout umělé dýchání. Na jednotce intenzivní péče nemocnice v britském Carlisle později zemřela.

kudytudy ( 24. dubna 2011 14:18 )

Asi omládla v ledovém moři:Že by živá voda? Naší důchodkyni (viz výše jiný příspěe) by se nejen nestalo,že by jela utrácet peníze kocháním na polární záři,ale ani by jí nikdo záchranku takto složitě nevolal. Paní měla prostě hodně smůlu.Asi si ji někdo k sobě "zavolal" a nedal se.

palko1961 ( 24. dubna 2011 14:11 )

je brzo na koupani.

limak007 ( 24. dubna 2011 11:16 )

Vidíte, jak se o nás starají. To by se naší důchodkyni stát nemohlo. Ta sedí hezky na zadku a počítá, jestli jí po reformách zbyde na rohlík. A nebo se pletu? Už to mám v hlavě nějak pomotané. Chudáci angličtí důchodci. Hezké svátky, důchodci!

crakazasecrak ( 24. dubna 2011 11:06 )

jsem se málem potrhal

pipule1 ( 24. dubna 2011 10:55 )

To jí opravdu pomohli !

Zobrazit celou diskusi