Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Propašovali protiletadlový systém BUK do Ruska? Řidič natočil usvědčující video

Autor: ljš - 
21. července 2014
10:00

Je tohle zbraň, která poslala let MH17 k zemi? Podle Ukrajinců je video, které pořídil okolojedoucí řidič, důkazem, že rebelové propašovali protiletadlový systém BUK do Ruska, kde ho pravděpodobně zničí.

Ruský řidič jel údajně za armádním kamionem s podezřelým nákladem v pohraniční oblasti celé dva kilometry. Natočil ho na palubní kameru a video pak nahrál na na internet. Video bylo natočeno v sobotu ve 20:45, tedy dva dny po tragédii.

Náklad, který je přikrytý plachtou, má skutečně velikost i obrysy protiletadlového systému BUK. Zvláštní také je, že vozidlo nemá žádný doprovod, který by za normálních okolnosti mít mělo.

Autor videa tvrdí, že kamion do Ruska přijel z Ukrajiny a je si jist tím, že se jedná o zbraň, která sestřelila letadlo malajsijských aerolinií. Satelitní záběry, na nichž je vidět transport BUKu v oblasti, kde letadlo dvě hodiny na to dopadlo, se přitom objevily už v pátek. Zdá se tedy, že protiletadlový systém byl skutečně tajně přepraven do Ruska, kde má být nejspíše zničen.

alex0800 ( 22. července 2014 07:44 )

na rozdíl od propagandy v médiích ten člověk mluví k věci.. Snad si na to vzpomeneš, až ti nad hlavou bude padat jaderný spad;-)

alex0800 ( 22. července 2014 07:42 )

Že ještě řešíte mediální propagandu. Letadlo sestřelili na příkaz mafiána Porošenka, neboť je nutné vyprovokovat velkou válku aby USA neskončili v hyperinflaci, protože jejich dluh již nikdo rozumný z východu kupovat nebude a západ na to nemá ;-) Jen další false flag operace. USA platili za každou loutku na Majdanu 100€ denně, leč ty osoby dostávali od EU pouze 800Kč na den! Tedy takhle se "vytváří" "hrdinná" revoluce. O faktu, že na Ukrajině probíhá genocida rusky mluvících ukrajinců se nemluví, neboť jde o součást depopulace na přání světové diktatury tzv establishmentu NWO.. Přečtěte si o Georgia Guidestones, píděte se po pravdě a pochopíte, že se jedná přesně tak, jak je třeba pro zavedení NWO. Leč před tím musí přijít obrovská válka a ona už se dávno tvoří na zakázku ;-) Smutná luciferianská doba. Leč poukazuje to na tisíce let starou pravdu a je třeba se držet zásadovosti a milovat bližního svého, místo ho masakrovat na kusy, jak si dnes představuje establishment pojem mír ;-)

jahodove_ticho ( 21. července 2014 18:55 )

Ty si taky takovej indián. Holduješ ohnivý vodě a maximum technologie je pro Tebe stan

jahodove_ticho ( 21. července 2014 18:53 )

Dobrej matroš! Dej tip. Taky bych se rád sjel a viděl nějaký lepší bludy než po LSD

abyss ( 21. července 2014 16:26 )

Alespoň se mi v hlavě má, na rozdíl od tebe, co prát.

Zobrazit celou diskusi