Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Našlo se už 251 obětí! Těla ale dál zadržují separatisté

Autor: ČTK, ljš - 
21. července 2014
08:30

Neúnavně se pracují na místě zkázy, přestože jim v tom brání opilí, ozbrojení rebelové! Záchranáři našli do nedělního večera na místě pádu letadla malajsijských aerolinek na východní Ukrajině již 251 těl a 86 jejich částí. Na místo katastrofy také dorazil již druhý vlak s chladírenskými vagony, kam jsou ostatky ukládány.

Vlakové soupravy, v nichž by měly být pozůstatky obětí převezeny na případné další ohledání, zatím stojí na nádraží ve městě Torez asi 30 kilometrů od místa dopadu letadla. Podle ukrajinských úřadů povstalci odjezd prvního vlaku s ostatky téměř 200 lidí blokují.

Od pádu malajsijského letadla s 298 lidmi na palubě uplynuly už čtyři dny a mezinárodní týmy vyšetřovatelů na místě stále nejsou. Množí se zároveň zprávy, podpořené nepotvrzenými odposlechy a videozáznamy, že separatisté manipulují důkazy, které by mohly ukazovat na jejich vinu.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

nemocna ( 22. července 2014 03:04 )

Všichni rusáci jak separasisté tak ukrajinci i ostatní okolo je jedna pakáž, všichni jsou stejní, bezcitní lhostejní zabijáci a zloději, měli by co nejvíc pykat za to co udělali, jak v minulých letech tak ted to už je vrchol, nejlépe uzavřít hranice a nepouštět je nikam, nic nedodávat a všechny co se roztahujou na Karlovarsku vyhnad zpět at si táhnou do své země tady berou práci našim a kdo nedělá tak dostává od naší vlády ti potom skučí že nenají dost pro naše důchodce a matky s dětmi, hlavně že financovali převoz, operace a léčení ukrajinců u nás, co dělali rusáci v 68 roce snad zapoměli?? přepadávali znásilnovali děvčata a ženy, kradli kde se octli a zabíjeli kdekoho, pod výhrůžkou smrti se muselo udělat co chtěli a kdo né hned bylo po něm i když to bylo dítě, nemají cit k nikomu jen sami k sobě, nás vykradli a maminku nechtěli pustit ani nakojit sestru, nakonec musela ukázat občanku že sestra je její dítě a musela jí nakojit před ním se samopalem namířeným na ní, přitom jí mačkal prso a dělal si srandu jestli má dost mléka i pro něj já měla 4 roky a dostala jsem pěknou perdu do hlavy (spánku) at zalezu a nečumím, stála jsem u maminky, maminka prosila at mě nechá a on se jen smál že když bude chtít tak nás všechny postřílí, od té doby je nenávidím a ruštinu jsem se nechtěla učit že jsem málem propadala nebýt ohledu učitelky k mé nenávisti k rusům, i když mě byly tehdy jen 4 roky vše si dobře pamatuji, neumí se chovat jsou to prasata špinavý, rasisti a arogantní zabijáci, myslí si že můžou všechno, vyházet je do jednoho a nepustit z jejich země nikam at se tam zabíjejí mezi sebou když je to tak baví válčit a vše ničit Putin je druhý Hitler

vrtajzub ( 21. července 2014 12:45 )

santa - väčší odpad ako ty, je ťažko nájsť ! Škoda hajzle, že si v tom lietadle ty neskapal !

zaviracispendlik ( 21. července 2014 11:18 )

radegast je velmi dobré pivo, když je dobře orosené

abyss ( 21. července 2014 10:16 )

Ono samozřejmě nejen podle ukrajinských úřadů ... toto je Blesk, žijící z rozsáhlých diskuzí, tak úmyslně mate.

abyss ( 21. července 2014 10:13 )

Nejhorší je ničení důkazů ať už se to zadržovaných těl nebo přímo místa dopadu týká. Pokud nad obojím mají moc separatisté, tedy jedni z hlavních podezřelých a odmítají vydat/zpřístupnit důkazy vyšetřovatelům ze zemí jejichž lidé v letadle zahynuli, je to špatně a vlastně se tou blokací a ničením důkazů sami usvědčují.

Zobrazit celou diskusi