Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Motorkář Pepa zahynul po srážce s předjíždějícím autem: Do osmnáctin mu chyběl jediný měsíc

Autor: dce - 
8. července 2019
16:52

Zmařený mladý život - takový konec má drastická páteční nehoda z Prostějovska. Teprve devatenáctiletý řidič zde srazil o rok mladšího motorkáře, který svým zraněním na místě bohužel podlehl. Josefovi, jak se motorkář jmenoval, zbýval do osmnáctých narozenin jen jeden měsíc.

Plnoletosti se Josef A. (†17) nedožije. V pátek ho na vyjíždce na motocyklu po Prostějovsku srazilo předjíždějící auto. "Devatenáctiletý řidič vozidla Škoda Octavia jel ve směru na Otinoves a po projetí mírné levotočivé zatáčky začal na přímém úseku silnice předjíždět před sebou jedoucí auta a přitom pravděpodobně přehlédl v protisměru jedoucí motocykl. Po přejetí do protisměru došlo ke střetu vozidla s motocyklem. I přes veškerou snahu záchranářů řidič motocyklu na místě způsobeným zraněním podlehl," uvedla policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Jeho smrt šokovala mnoho místních, mladého motocyklového nadšence totiž znalo široké okolí. "Pepča dobrej pracovitej, na mašinu se nadřel jak kůň a pak mu taková pi*a vezme život...," nadává na sociálních sítích Jára.

Mladému Josefovi zbýval do osmnáctých narozenin pouhý měsíc, teď už je bohužel neoslaví... "Upřímnou soustrast celé rodině. Měj se tam dobře, Pepi, máme tě rádi," smutní na facebooku Filip.

"Je tam plná a navíc horizont, na co ten debil myslel? Jak někdo takovej mohl udělat řidičák," nadává další z Josefových kamarádů. "Bohužel, život máme jen jeden, a když ho nějakej de*il veme, tak nic nenaděláš," dodal.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání