Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Dva lidé zemřeli při autonehodě na Trutnovsku: Vůz narazil do betonového mostu

Na Trutnovsku zemřeli při autonehodě dva lidé (ilustrační foto).
Na Trutnovsku zemřeli při autonehodě dva lidé (ilustrační foto).  (Autor: Aktu.cz)
Autor: ČTK - 
5. června 2019
17:31

U Choustníkova Hradiště na Trutnovsku ve středu odpoledne havarovalo osobní auto, vyjelo ze silnice. Při nehodě zemřeli dva lidé, muž a žena. Třetí člen posádky vozidla utrpěl vážná zranění.

Nehoda se stala okolo 15:15 na hlavním tahu z Hradce Králové do Trutnova, auto podle předběžných zjištění jelo směrem na Trutnov. Silnice v místě nehody byla asi půl hodiny neprůjezdná.

„Osobní auto vyjelo z dosud nezjištěných důvodů mimo silnici, kde snad narazilo do betonového mostku. Dva lidé na místě mrtví, jeden s těžkým zraněním transportován vrtulníkem do nemocnice,“ řekla v 16:15 mluvčí krajské policie Iva Kormošová.

Vážně zraněný člen posádky vozidla je muž. „Byl ve vážném stavu na umělé plicní ventilaci přepraven do traumacentra ve Fakultní nemocnici v Hradci Králové,“ sdělil mluvčí krajské záchranky Ivo Novák.

Mluvčí krajských hasičů Ondřej Sezima řekl, že nehoda se stala v kopci mezi Choustníkovým Hradištěm a obcí Kocbeře. „Hasiči na místě vyprošťovali (lidi z auta) a asistovali záchranářům při resuscitaci,“ řekl Sezima.

Ve středu šlo v Královéhradeckém kraji o druhou smrtelnou nehodu. Ráno na náměstí ve Stárkově na Náchodsku řidič kamionu při rozjíždění zřejmě přehlédl ženu, která přecházela silnici. Zraněním na místě podlehla.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání