Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Děsivá lhostejnost! Žena na Berounsku narazila do stromu: Zemřela, zatímco auta jezdila kolem

Aktualizováno -
5. června 2019
14:14
5. června 2019
12:00

K tragické dopravní nehodě došlo ve středu ráno v Tetíně na Berounsku. Řidičku po nárazu do stromu nezachránil ani vystřelený airbag. Kolem havarovaného vozu podle policie projely desítky aut, než někdo zastavil a přesvědčil se o tom, co se tam vlastně stalo.

U Tetína na Berounsku ve středu ráno nabouralo osobní auto do stromu. Devětačtyřicetiletá řidička utrpěla zranění, kterým na místě podlehla. „Příčinu a okolnosti policisté vyšetřují,“ řekla ČTK mluvčí berounské policie Marcela Pučelíková.

Událost byla hlášena před 07:30, silnice byla po nehodě zhruba hodinu neprůjezdná. „Ve věci byla nařízena soudní pitva,“ uvedla mluvčí.

Policisté zjistili, že kolem nabouraného vozu projely desítky aut, aniž zastavily. Někteří řidiči nehodu pouze nahlásili za jízdy. Jeden z motoristů nakonec odstavil vozidlo a přesvědčil se, v jakém stavu je žena z havarovaného auta.

Zajistit bezpečnost v místě nehody a poskytnout první pomoc je přitom ze zákona povinné. Policie apeluje na řidiče, aby v podobných případech nebyli nevšímaví a snažili se po havárii poskytnout bezodkladnou pomoc.

karlos107 ( 5. června 2019 13:07 )

ja-stana ( 5. června 2019 13:05 )

Ani omylem. Jednou jsem jako starý kretén u nehody pomáhala. Nakonec mě řidič obvinil, že jsem mu ukradla mobil.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání