Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Smrtelná nehoda na Strakonicku: Seniora z osobáku zabila dodávka v protisměru

Smrtelná nehoda na Strakonicku: Seniora z osobáku zabila dodávka v protisměru (ilustrační foto)
Smrtelná nehoda na Strakonicku: Seniora z osobáku zabila dodávka v protisměru (ilustrační foto)  (Autor: HZS Jihomoravského kraje)
6. července 2019
18:26

Jeden člověk zemřel a dva utrpěli těžká zranění v sobotu odpoledne při srážce dvou aut poblíž obce Čepřovice na Strakonicku. Další tři lidé mají lehká zranění. Malá dodávka vjela v zatáčce částečně do protisměru a čelně se střetla s protijedoucím osobním autem.

Zemřel asi pětasedmdesátiletý řidič osobního auta. Jeho dva spolucestující s těžkými zraněními záchranáři letecky přepravili do krajské nemocnice. Další člověk z tohoto auta skončil v nemocnici s lehkým zraněním. V dodávce cestovali dva lidé, byli lehce zraněni.

Nehoda se stala krátce po 14:00 na silnici mezi obcemi Čepřovice a Skály. Dodávka značky Citroën Jumpy jela od obce Skály, do protisměru částečně vjela při projíždění ostrou levotočivou zatáčkou. Střetla se s protijedoucím autem značky Renault Thalia.

pfafgesi ( 7. července 2019 00:46 )

Přejít na SpFling.com - skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sex partnera!

yarda ( 6. července 2019 21:04 )

Na tvrzení, že označení "řidič dodávky" není povolání ale diagnóza je hodně pravdy. Jednou jsem se střetl s dodávkou a stálo to 15kKč. Sice ojišťovnu co tu dodávku pojistila, ale opravu jsem musel obíhat já.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání