Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Maddie v době únosu nebyla v hotelovém pokoji! Vyšetřovatel přinesl nečekanou teorii

Autor: ital - 
27. května 2019
12:45

Je tomu již více než 12 let, kdy měla být 3letá Maddie McCannová unesena z hotelového pokoje portugalského resortu Praia da Luz 3. května 2007. Kolem jejího zmizení se točí mnoho teorií a spekulací. Policie jeden čas podezírala i dívčiny rodiče, že únos pouze fingovali, aby zakryli její smrt. Nyní přišli s novým tvrzením, že se holčička v době zmizení vůbec nemusela nacházet v hotelovém pokoji, nýbrž se mohla potulovat venku.

Před dvanácti lety 3. května 2007 zmizela tehdy 3letá Madeleine McCannová z hotelového pokoje resortu Praia da Luz, kde spala se svými mladšími sourozenci dvojčaty. Jejich rodiče byli ten večer na večeři s přáteli. Když se později matka vrátila na pokoj, její dcera nikde nebyla. Rodiče nahlásili policistům, že holčičku někdo unesl, a od té doby až do dnešních dní pokračuje pátrání.

Nyní přišel vyšetřovatel Jim Gamble s další verzí, co se mohlo osudného večera stát. Podle něj Maddie vůbec nemusela být v danou chvíli v hotelovém pokoji. „Buď ji někdo unesl, mohl to být kdokoliv, nebo tu noc mohla odejít ven, zranit se a její tělo se dosud nenašlo,“ oznámil Gamble. „Musíme vzít v úvahu všechny hypotézy. Co s jistotou víme, je, že je nezvěstná,“ doplnil vyšetřovatel.

Rodiče nicméně s tímto tvrzením nesouhlasí. „Kate a Gerry si stojí za tím, že jejich dceru někdo unesl a ne že jednoduše vstala a odešla pryč. To je téměř směšné. Byly tam těžké okenice, které by malé dítě samo nedokázalo otevřít,“ řekl zdroj blízký rodině. Britští vyšetřovatelé konzultovali svou teorii s portugalskými policisty. Pátrání po zmizelé Maddie přišlo již na téměř 350 milionů korun.

brano34 ( 19. května 2020 20:26 )

Možná byla v apartmánu, kde se zranila (zlomený vaz?)... rodiče už nedokázali pomoct...uspali dvoj­čata­...u­klíze­li..­.plá­nova­li budoucnost...

igwar ( 28. května 2019 08:26 )

doktormediciny, na tej veceri sedeli viaceri rodicia a chodili deti kontrolovat v nejakych casovych intervaloch systemom, ze niekto siel skontrolovat svoje deti a popri tom skontroloval aj deti ostatnych. Posledny, kto kontroloval Maddie bol jeden z tychto rodicov dalsich deti. A urobil pre mna neprdestavitelnu vec. Nasiel pootvorene dvere na izbe a bez toho, ze by deti fyzicky skontroloval, ich zavrel a odisiel prec. Udajne bolo v izbe ticho a tma, tak predpokladal, ze deti spia. Pri dalsej kontrole zistila Kate (mama Maddie), ze sa Maddie stratila. Kvoli tomu vysetrovatelia nevedia presnejsie urcit kedy Maddie zmizla. Zaroven to znamena, ze Maddie mohla kludne vyjst na ulicu dverami, ktore neboli zamknute (aby mohli aj ostatni rodicia kontrolovat deti) a tam stretnut unoscu. Dalsi moznost je, ze McCannovi naozaj dali detom prasky na spanie aby mohli v klude povecerat a preto si je Kate taka ista, ze Maddie sama neodisla.

adeso ( 27. května 2019 17:17 )

my jsme byli jiná generace, občas trest, ale absolutní přehled o písklatech.

panchovilla ( 27. května 2019 16:37 )

Skoro vždy je to vinna rodičů,u anglicky mluvících národů bohužel zcela běžná věc,takových případů již bylo....Jé dcera už nám překáží v kariéře,už jí psychicky nezvládám,pojď vememe jí k moři na výlet,tam se jí bohužel budeme muset zbavit....Pak ještě srdceryvné divadlo pro sousedy a veřejnost o tom,jak jí hledají,aby vypadali jako chudáci starostliví rodiče...Samozřejmě anglická policie tuší,ale podle to už by byl pro hrdý britský národ ostuda,takže se to zamete pod koberec.Svědčí o tom už i to,jak se Britové vměšovali do portugalského vyšetřování.

Monikay ( 27. května 2019 15:57 )

mně ti rodiče taky přijdou divní, ale bůhví jak to všechno bylo

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání