Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Novorozenou holčičku (†5 dní) zakousl pitbul: Vyskočil do postýlky a zaútočil

Pitbul byl poté, co zakousl pětidenní holčičku, utracen.
Pitbul byl poté, co zakousl pětidenní holčičku, utracen.  (Autor: Citrus County Sheriff's Office)
Autor: shp - 
20. listopadu 2018
12:03

Nejhorší noční můra všech rodičů a prarodičů se stala skutečností ve floridském Dunnellonu. Pitbul tam skočil do postýlky teprve pětidenní holčičky, kterou v ní zakousl. I když jí dědeček poskytl okamžitě první pomoc a pokusil se ji oživit, jeho snaha byla marná.

Zástupce šerifa na místo děsivé události dorazil zrovna, když dědeček holčičku oživoval. Dítě bylo doma pouze s prarodiči a psem. Strážce zákona pokračoval podle listu Citrus County Chronicle s oživováním.

Tělíčko malinkého děvčátka údajně ještě reagovalo, ale nakonec dítě zemřelo. Policie případ nadále vyšetřuje, ale dosud nebyl nikdo obviněn z žádného trestného činu a ani se neočekává, že bude.

Vše nasvědčuje tomu, že policisté případ uzavřou jako nehodu. Pes byl později převezen do útulku, kde byl jeho osud zpečetěn. Zvíře v něm utratili. Rodině tak zbyly jenom oči pro pláč.

VIDEO: Sundej ze mě toho pos**nýho psa! Pitbul se zakousl ženě v metru do nohy a nechtěl ji pustit. 

Arany ( 4. července 2020 13:08 )

Jenom prase může mít v bytě čokla. Natožpak odporného pitbula. Fuj!

effin ( 20. listopadu 2018 20:56 )

TVL bojové plemeno 🙄 Je to tu debata odborníků. Jezevčík je taky bojové plemeno když ho hodím do arény s jiným. Vše je v lidech a ty to jen přenáší na zvířata tou svojí demencí a arogancí. Vlastníme několik takzvaně bojových plemen a není sebemenší problém ani s díťetem v rodině. Když vychovám psa agresivně tak se taky bude chovat a nikdo neví co třeba zažil zrovna tento konkrétní pes. Kolik dostal třeba kopanců od páníčka nebo jiného člena smečky ??

vicky222 ( 20. listopadu 2018 18:04 )

Takový hnusný psí plemeno může chovat jenom vypatlanec. Pes má IQ tykve. Je to bojové plemeno, vyšlechtěné jenom na zabíjení a na rvačky. Kdykoliv mu může rupnout v kouli a je zaděláno na malér.Každý, kdo takového psa má, tak s tim musí poćítat. Má to v nenech.

mak ( 20. listopadu 2018 17:41 )

Kde byla matka 5 dni starého decka? To ho jako opustila? 😲 Pes byl ci? Nechat pitbula prarodicum i dítětem - jasna vina. Prarodicu asi nebyl. Pokud ano, jejich vina. Pes mel byt zavren v jine místnosti nez bylo dite. Velka nezodpovednost, žádná nehoda. Pitbulove k dětem nepatri.

dragomira ( 20. listopadu 2018 16:58 )

Debilové jsou rodiče, ne pejsek.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání