Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Majitel pitbulů, kteří v parku roztrhali bígla: Jsem zničený! Nikdy se tak nechovali...

Autor: bop - 
25. listopadu 2017
19:37

Když Janet Payne přišla o bígla, kterého na procházce roztrhali dva jiní psi doslova na kusy, prosila jejich majitele, aby zasáhl. Muž z místa činu utekl, a tak po něm musela pátrat policie. Teď poprvé veřejně promluvil. „Jsem z toho zničený,“ přiznává. Podobnou agresi od svých psů prý nečekal...

K tragédii došlo během klasické procházky po parku ve Velké Británii. Janet Payne venčila dvouletého bígla Chestera majitelů Jennifer a Garyho Thornleyových, když se k němu přiřítili dva cizí pitbulové a napadli ho s největší možnou surovostí. Chester byl na místě mrtvý, z jeho těla prý agresoři dokonce uhryzali některé části. 

Majitel psích zabijáků z místa činu utekl. Paul Baxter (35) se teď však rozhodl prolomit mlčení a k tragédii se veřejně vyjádřil. Jeho psi prý nikdy nejevili známky podobné agrese. Například k Baxterově tříleté dceři se vždycky chovali velmi něžně a nikdy by jí neublížili. 

„Jsem absolutně zničený z toho, co se stalo a že ten pár přišel o svého psa, který byl svatebním dárkem. Je mi líto, že ten pes zemřel a je mi líto i jeho majitelů. Je mi líto, čím si musela projít dívka, která psa venčila, a čím si teď prochází i naše rodina,“ vyjádřil se pro deník The Daily Mail.

„Moji psi se takhle nikdy předtím nechovali. Vychází bez problému s ostatními psy i s mou tříletou dcerou,“ nechápe Baxter, co do nich vjelo. Janet Payne, která bígla Chestera osudný den venčila, však uvedla, že když se na muže obrátila s prosbou, aby zasáhl, jen jí vynadal, že neměla psa na vodítku. Paul Baxter zatím zatčený není, vyšetřování stále probíhá.

VIDEO: Drastické záběry! Dva pitbulové v parku roztrhali bígla.

3799606:gallery:true:true

Ladybell ( 8. prosince 2017 12:40 )

 Pumrkanec; Tebe bych demente pretahla lopatou po hlave. Ty budes jeden z tech pracuraku zasranejch, co si honi ego na zviratech a bavi ho je tyrat ze jo kolote zasranej. Zacnu takovy lidi strilet.

Ondrion ( 28. listopadu 2017 13:27 )

 Naučte se rozeznávat plemena psů a přestaňte špinit jméno pitbullům! Pitbull tam není ani jeden! A majitelé jsou pěkní idioti asi jako vy, kteří neznáte plemena psů a umíte jim jen špinit jméno! Ať se celý Blesk stydí! Trochu se vzdělávejte než něco pustíte do světa! Pitomci!

kamka_. is_. here ( 26. listopadu 2017 12:45 )

 Ty vole! Omlouvám se za tak tvrdá slova, ale ta paní ho mohla zachránit! Hlavně, že má záběry, že ano! Kdyby ho měla na vodítku, tak by ho mohla chytit do náruče a max. by oni jí pokousali. Nic nedělala! Šok a brečení má dostat potom! Nejdřív má zakročit! Nechci být zlá, ale nedostala se k ní výchova psa, takže by ho stejně támhle někde přejelo auto! Měli by obvinit jí ne toho pána, který se snažil aspoň NĚCO udělat. Lidi co neumí vychovat psa a nemají ho ani na vodítku, by jsem zakázala! Hlavně musela natáčet, že ano.. Kráva!

europa ( 26. listopadu 2017 06:42 )

Líbějí vodpustit, pumrkanec, cože je to ten "pitel"???

akublender ( 25. listopadu 2017 22:56 )

Majitel psa je vždy sociopat. No a majitel bojového plemene, který je překvapen charakterem svého psa je navíc ještě idiot.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání