Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Denis (16) zbil surově otce, protože mu odpojil internet. Zasahovala policie

Video se připravuje ...
13. října 2017
12:15

Erik se už nemohl dívat na to, že jeho syn Denis (16) tráví celé prázdniny u počítače. Přistoupil k ráznému kroku. Odpojil internet. Mladíka to však rozlítilo natolik, že otce napadl! Pěstmi ho bil do hlavy, střepem mu roztrhl obličej! Jeho běsnění přihlížela zoufalá matka. Útoku vlastními silami nedokázala zabránit. Rozhodla se pro nečekané řešení. Příběhy podle skutečných kriminálních případů uvidíte v novém pořadu TV Prima Policie v akci. 

„Sleduju svého syna, jak je tady furt zalezlej, jsou přece prázdniny,“ řekl nešťastný táta strážníkům. Aby ho donutil k nějaké činnosti, počítač mu odpojil od internetu. Odplata byla nečekaná. Denis, který náhle nemohl hrát oblíbené hry, zuřil. Táta skončil s monokly a z rány od střepu na čele mu tekla krev.

Přihlížející matka byla ze scény, která se jí odehrála před očima, v šoku. Nic podobného se u nich předtím nestalo. Nevěděla si rady, tak oba aktéry zamkla v obýváku a na pomoc zavolala městskou policii.

Na zákroku proti útočícímu mladíkovi se podílel i vyznamenaný strážník Petr Reif. V roce 2016 ho ocenila primátorku hlavního města Prahy za svoji dlouhodobou službu u městské policie. Když sloužil u hlídkového útvaru, zachránil lidský život. „Když jsme projížděli přes Karlovo náměstí, přímo před námi pobodal jeden muž druhého. Tak jsme mu poskytli první pomoc a záchranka nám řekla, že jsme mu tím zachránili život,“ popsal zásah.  

Surové napadení Eriky nepříčetným synem a další tři případy uvidíte v pátek v 16:50 na TV Prima.

djaba ( 14. října 2017 08:03 )

 Denýsek by mastil z domu , ani by se za ním neprášilo .

oltec ( 14. října 2017 05:21 )

useknout mu tu ruku sekerou když ji vztáhl na otce

moiaza ( 13. října 2017 18:37 )

Nová doba! Děti bijí rodiče. Havle probuď se a pojď se mrknout na své potomky. Uvidíš v praxi, jak vítězí pravda a láska. Za pár let budou u nás žít pouze duševní mrzáci.

oliiiii3 ( 13. října 2017 15:30 )

TAK TEN PARCHANT BY UŽ LETĚL Z BYTU, A POČÍTAČ ZA NÍM. JE MU 16 TAK UŽ JE ZA SEBE ZODPOVĚDNÝ.

XLADI ( 13. října 2017 13:31 )

Na 16 let je nějakej přerostlej. Si fotr neporadí s 16letým smradem? Příště ať mu nic nekupuje starej je dost aby si vydělal na internet i počítač . Před 30 lety ba ho fotr zmlátil jak žito a dnes dostane přes hubu fotr to je nová doba

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání