Na náměstí T.G.Masaryka se před očima řady svědků odehrála scéna jako z akčního filmu. Cizinec zaútočil zezadu nejprve na první oběť, srazil ji k zemi a zkopal. Totéž provedl s mužem, který procházel jen o pár metrů dál! Své násilnické choutky chtěl vyzkoušet ještě na dalším obyvateli města, který se spasil útěkem.

To už naštěstí na místo dorazili strážníci a běsnícího šílence rázně zkrotili. „K mužově hrubosti přispělo zajisté požití většího množství alkoholu 2,7 promile,“ podotkl ředitel boskovických strážníků David Krátký.

Cizinec si ale nechal jedno překvapení na konec. Ve městě totiž pobývá s nezletilým synem, o kterého se díky výtržnostem nezdárného otce, musel někdo postarat. „Chlapec byl městskou policií společně se sociální pracovnicí městského úřadu převezen do dětského domova do Brna,“ dodal Krátký.

Horkokrevného Maďara se naopak ujala republiková policie. Skončil v cele předběžného zadržení, hrozí mu obvinění z trestného činu.

Video: Podívejte se na záznam kamer ze Znojma, kde si dva násilníci počkali na nic netušícího mladíka!
Video
Video se připravuje ...

Dva na jednoho! Kamery ve Znojmě zachytily noční útok na mladého muže. Jeden z útočníků ho kopl i do hlavy, oběť upadla na chvíli do bezvědomí Městská policie Znojmo

Fotogalerie
8 fotografií