Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Kojenec uvězněný v rozpáleném autě: Matka byla v šoku, nedokázala otevřít

Autor: rc - 
13. července 2018
13:44

Hasiči v úterý dopoledne zasahovali v Liptovském Mikuláši. Žena vyrazila na nákupy se svým čtyřměsíčním dítětem. Když však odeběhla, aby vzala kočárek, zabouchla si klíče v autě, kde zůstal uvězněný i kojenec.

Drama se odehrálo na parkovišti před obchodem v Liptovském Mikuláši. Žena vyrazila na nákupy do potravin v Kuzmányho ulici a s sebou vzala i své čtyřměsíční dítě. Matka odeběhla, aby vzala kočárek, a malé dítě nechala v autě. Ve voze nechala však i klíče. „Po 10. hodině jsme na lince 158 přijali oznámení od občana, že v uzamknutém vozidle na parkovišti v Liptovském Mikuláši je dítě. Jeho matka byla podle oznamovatele v šoku a nedokáže se do vozidla dostat,“ řekl mluvčí žilinské policie Radko Moravčík.

Na místo okamžitě vyrazili hasiči. Teplota se ten den vyšplhala k 25 °C. „My jsme se pokoušeli dostat přes zadní okno a otevřít dveře, což se nám nepodařilo, tak jsme šli přes předek. Příslušník vešel do auta a dítě jsme vytáhli,“ řekl velitel zásahu Lubomír Štepita. „Dítě se nacházelo v autě asi 10 minut a matka konala správně, když okamžitě kontaktovala rychlou zdravotní pomoc a policii,“ dodal Štepita. „Na místo byli přivolaní i zdravotníci, kteří prohlédli dítě, a nebyla potřeba jeho hospitalizace. Klíče od vozidla byly následně nalezené v zavazadlovém prostoru,“ řekl velitel zásahu.

zapletalikovi ( 28. července 2018 14:53 )

Tak se sores zas uklidni. Zabouchlo se jí to tam náhodou a rovnou se volali policajti, aby jí auto otevřeli. Nemůžeš zase všechny posuzovat podle sebe, víme?

sores ( 13. července 2018 18:21 )

Další nezodpovědná s.v.i.n.ě !!! chce to už konečně aby i u nás také byly vysoké tresty,lidi se musí bát!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání