Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tajemný vzkaz ze záhrobí od dcery! Máma zavražděné Martiny měla zvláštní sen

Autor: rc - 
6. března 2018
05:15

Těžce zkoušenou Zlaticu Kušnírovou, maminku zavražděné Martiny, zdrtila zpráva o propuštění sedmi Italů. Podle ní měli co dočinění s vraždou její milované dcery a jejího snoubence, investigativního novináře Jána Kuciaka. Nešťastná žena nehodlá přestat, dokud nebude případ, který poutá pozornost celé Evropy, objasněn. Vzdát se nehodlá hlavně kvůli zvláštnímu snu, který se jí zdál noc před pohřbem její dcery.

Nejtěžší chvíle v životě prožívá Zlatica Kušnírová, která ztratila milovanou dceru Martinu. Mladá dívka byla chladnokrevně zastřelena spolu se svým snoubencem, investigativním novinářem Jánem Kuciakem v jejich domě v obci Veľká Mača na Slovensku. V rámci vyšetřování policie provedla velkou razii na východě Slovenska, při níž zatkla sedm Italů, ovšem ty posléze propustila. Tato zpráva naprosto šokovala maminku Martiny.

„No, a je to tu! Je to svinstvo! Přesně o tom jsem doma mluvila. Zadrželi je, ale nepředpokládala jsem, že padne obžaloba! Vidím, že jsem měla pravdu! Nejlepší je říct, že na ně nic nenašli a potom je propustit. Podle mě to bylo jen divadélko před veřejností, stejně jako s tím balíkem peněz. Odpoutat pozornost médii a hlavně ukázat, že se v případě koná!“ řekla Zlatica pro server Pluska.sk. „Samozřejmě, nechci říkat, že některý ze sedmi zadržených Italů zabil Janka a moji dceru, ale určitě s tím mají co do činění. Nepřeji si nic jiného, jen aby se všechno důkladně vyšetřilo. Nejradši nestrannými vyšetřovateli, kteří nemají na toto prostředí žádné vazby,“ dodala.

Boj za spravedlnost nehodlá vzdát. „Já to tak nenechám. Od toho, abych se dopátrala spravedlnosti, mě nikdo a nic neodradí. Nebojím se ničeho, je mi úplně jedno, zda se mi má něco stát, anebo ne,“ řekla Zlatica, která hodlá vytrvat i kvůli snu, který se jí zdál v noci před pohřbem Martiny. „V noci ze čtvrtka na pátek, tedy v den kdy byl pohřeb Martiny, se mi zdálo o snoubencích. Janko byl v tom snu klidný a vyrovnaný, ale Martina mi stále něco říkala. Nerozuměla jsem, proto jsem se jí dvakrát ptala, co to říká. A tehdy jsem jasně slyšela. Mami, ty víš, co máš dělat!“  

Video  Rakev spustili do hrobu, rozezněly se zvony. Při emotivním loučení se zavražděným Kuciakem tekly slzy  - Jan Jedlička, David Malík
Video se připravuje ...
Video  Pohřeb Jána Kuciaka: Zlomilo nás to, dopadnutí viníka je důležité, říká jeho šéf  - Tomáš Koníček, Jan Jedlička
Video se připravuje ...

Vše o smrti novináře Jána Kuciaka čtěte zde >>>

Poslední článek Jána Kuciaka o propojení italské mafie a slovenské politky najdete zde >>>


bre-burda ( 8. března 2018 12:57 )

Baba je předmětem mediálního zájmu. Snaží se toho využít k vlastnímu zviditelnění. To ještě uslyšíme, co všechno se jí bude zdát ..!

alideda ( 6. března 2018 20:05 )

fico horsi jak mesarosss

babajaga ( 6. března 2018 17:28 )

Tohle mě přesně udivilo.Není to běžné.

va45 ( 6. března 2018 16:57 )

Tato paní mimo jiné v televizi řekla.Když jsem volala ve středu dceru tak žila.Řekla mi co chceš? Asi to mezi dcerou a matkou nebylo OK.

va45 ( 6. března 2018 16:52 )

Pozorně to sleduji,kolem té vraždy mladých lidí.Co mě zaráží,že její matka i když byla její dcera zavražděna má chuť neustále vystupovat v televizi aniž by jednu jedinou slzu uronila.Jak znám moji ženu tak kdyby se ji toto stalo tak se zhroutí a nebude mít sílu něco komentovat v televizi.Tato paní to ale dokáže.Je to hrdinka.Druhá věc je,že proč tato paní a rodiče novináře nenechali pochovat do jednoho hrobu aby i po smrti byli spolu. Přece měli dva měsíce před svatbou. Protože můj bratr si vzal ženu s východního Slovenska tak vím jak to tam s tím náboženstvím a mentalitou lidí chodí.Opravdu mě maminka Martiny s vím chováním překvapuje.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání