Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Muže, kteří ukopali mladíka, zatkla policie. Jeho mrtvolu pohodili v lese na Lounsku

Autor: shp, ua, mac - 
27. ledna 2018
17:22

Posun v případě vraždy, která se odehrála na Lounsku! Smrt mladíka, jehož tělo našel ve čtvrtek v lesíku u Bítozevsi myslivec, mají na svědomí dva pachatelé. Policisté je zatkli a umístili do cely.

Podle informací Blesku jde o mladistvé obdivovatele kickboxu. S mladíkem, který se stal jejich obětí, se údajně dostali do sporu kvůli penězům a drogám.

Zbili ho a zkopali tak, že zemřel. Jeho tělo pak naložili do dodávky a odvezli do lesíka mezi Bítozevsí a Tatinnou, kde ho pohodili. Spravedlnosti však dlouho neunikali.

„Policisté zadrželi dvě osoby, které obvinili z vraždy,“ potvrdila policejní mluvčí Šárka Poláčková. Dodala, že zároveň podali podnět státnímu zástupci na jejich vzetí do vazby.

VIDEO: Další případ z Česka: Vražda Dominika

santikxauz ( 28. ledna 2018 01:49 )

Havlova generace,která si dnes přeje Drahoše.

Micuda ( 27. ledna 2018 21:05 )

 Co čekat od člověka,kterej byl x let závislej na pervitinu,kradl a dlužil kam se podíval... škoda mladého života,ale ne zfetovaný trosky... lituju jeho maminky,byla na něj hodná a on se kní choval jako hulvát... celé dny trávil se smažkama a cigošema... todle se ale nikde nenapíše,že byl silně drogově závislý,prodával drogy,kradl a dělal kšefty s autama...

ellyane ( 27. ledna 2018 20:40 )

Dobrý večer všem, je hrozné co se v této společnosti děje, lidský život nemá žádnou cenu

moiaza ( 27. ledna 2018 18:28 )

Divná zábava Havlových děti.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání