Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Dominika (†21) prý zavraždil opravář kamionů: Tělo nechal v domě, který mu kdysi patřil

Autor: mor, jad, dce - 
26. ledna 2018
16:09

Pouta na rukou a vidina mnoha let kriminálu. Soud poslal včera do vazby Jaromíra Š. (46), který je podezřelý z únosu a vraždy Dominika P. (†21) z Mladoboleslavska.

Policisté přivedli opraváře kamionů z Turnova k soudu krátce před jednou odpoledne. Do tváře mu vidět nebylo, přes hlavu měl přehozenou bundu. Rozhodování o vazbě trvalo dvě a půl hodiny. Justiční stráž ale do soudní síně nikoho nepustila a samotný verdikt pak soudkyně i státní zástupkyně odmítly komentovat. V úvahu tudíž přicházejí tři možnosti, proč skončil za mřížemi. Mohl by utéct, ovlivňovat svědky, nebo páchat další trestnou činnost.

Žena, která s obviněným několik let žila, nechápe, co se osudnou noc stalo. Jaroslav Š. se s Dominikem podle ní dobře znal a měli se rádi. "Ano, je to těžké... žili jsme spolu tři roky, a nikdy nikomu neublížil, maximálně se pohádal. Když se mu někdo nelíbil, dal mu to najevo hend od začátku...," řekla FTV Prima žena.

Dominik odjel v pondělí večer z Luštěnic na Mladoboleslavsku v černém Renaultu Megane. Hned druhý den se rozběhlo pátrání a kriminalisté se od počátku obávali, že se stal obětí únosu. V noci na čtvrtek objevili Dominika mrtvého v opuštěném domě v blízkosti Karlových Varů, který Jaromírovi Š. kdysi patřil. Policisty k tělu zavražděného dovedl signál z jeho mobilu.

Děsivý vzkaz mrtvému: Brzy se uvidíme, slibuji!

Kamarádi zavražděného zaplavili sociální sítě vyjádřeními soustrasti a vzkazy jeho nejbližším. Martin, který za informace o Dominikovi nabízel dokonce peníze, napsal: „Udělám všecko pro to, abys z tohohle světa odešel s tím, že jsem tu byl pro tebe a vyrovnal účty… Brzy se uvidíme, slibuji!“ Poslední věta jeho známé vyděsila. „Nedělej hlavně žádné hlouposti, to by si Dominik nepřál,“ napsala zdrcenému Martinovi Renata.

dametodokupy ( 26. ledna 2018 19:15 )

 A co se teda vlastme stalo? Proc ho zavrazdil? Nejak mi ty souvislosti unikaji

Erne Erne ( 26. ledna 2018 18:59 )

 Ať vrah zhnije v pekle.

villon ( 26. ledna 2018 17:32 )

Ten Jaromír Š. bude asi pěknej dement...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání