Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Záhadný nález mrtvého mladíka v lese na Lounsku: Byla to vražda!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Blesk - David Malík)
Autor: ljš, ČTK - 
26. ledna 2018
10:06

Nejhorší scénář se potvrdil. Mladík, jehož tělo bylo nalezeno ve čtvrtek odpoledne u Bitozevsi na Lounsku, nezemřel podle policie nešťastnou náhodou ani vlastní rukou. Podle nejnovějších informací byl zavražděn.

Tělo mladého muže, jehož identitu policie zná, bylo nalezeno v lese nedaleko polní cesty mezi Bitozevsí a její částí Tatinná. "Prvotní indicie směřovaly k podezření na násilnou smrt. Na základě toho na místo vyjeli krajští policisté a soudní lékař. Ohledáním těla mladého muže se podezření na cizí zavinění potvrdilo. Přesnou příčinu úmrtí stanoví až nařízená soudní pitva, která proběhne dnes," uvedla¨policejní mluvčí Alena Bartošová.

Pachatele vraždy kriminalisté nemají. V současné době vyhodnocují důkazy a stopy z místa činu. Policie zároveň hledá svědky, kteří se v okolí nálezu těla pohybovali.

"Žádost směřuje na občany, kteří se od pátku 19. ledna 2018 do dopoledních hodin včerejšího dne, 25. ledna 2018, pohybovali v okolí místa nálezu těla, tedy v katastru obce Bítozeves," dodala Bartošová. Informace policie přijme na tísňové lince 158.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání