Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Otřesné detaily masakru rodiny na Ústecku: Vrah rodiče svázal, děti skončily v nemocnici

Autor: dce - 
9. ledna 2018
11:00

Tragédie, která se v noci na pondělí odehrála na Ústecku, je stále obklopena otazníky. Co přesně se v domě v chatové kolonii stalo, stále není jasné. Na místě byly nalezeny tři oběti, mezi nimi patrně i vrah. Tři děti zesnulých manželů byly na místě také - mladistvá dcera se měla stát obětí znásilnění. Děti nakonec skončily v nemocnici. Detaily otřesné události policie zatím tají.

Tři mrtvé osoby našla policie v chatové kolonii Český Újezd u Střížovic na Ústecku. Tuto jedinou informaci policie oficiálně potvrdila. Síť informací kolem otřesného případu se ovšem velmi rychle rozšířila. Jednou z vyšetřovacích verzí je podle všeho dvojnásobná vražda a sebevražda.

Pachatel patrně vnikl do domku a svázal Aleše S. (†63) a Marii S. (†45). Podle některých informací měl znásilnit i jejich dceru. Oba rodiče pak zabil a před domem pak spáchal sebevraždu. Dle tvrzení Deníku všichni zemřeli na střelné poranění. Dle informací médií policie pracuje s verzí, že oběti svého vraha znaly. Je možné, že šlo dokonce o někoho z rodiny.

„Jedna z poškozených je mladistvá,“ řekl Lidovým novinám státní zástupce Vladimír Jan, který rodící se vyšetřování dozoruje. V domě s rodiči žily údajně jejich tři děti ve věku 9, 16 a 20 let. Ty podle deníku MF Dnes skončily po otřesném zážitku v rukách lékařů v ústecké nemocnici. 

Policie celé pondělí hlídala zahrádkářskou kolonii a sbírala důkazy. Po polední z místa odjel pohřební vůz s těly obětí. Pohřebáci naložili i zastřeleného psa rodiny. Údajně ho převezli na pitvu kvůli balistice.

Odpoledne podle MFD na místo přijel ještě červený kombík, ze kterého vystoupili dva starší lidé. Údajně se mělo jednat o rodiče jedné z obětí. Žena se po rozhovoru s policisty zhroutila v slzách do náruče manžela. Policisté je pak převezli do kolonie, kde s nimi hovořil ještě technik v bílé kombinéze.

ninga ( 9. ledna 2018 19:44 )

anka ( 9. ledna 2018 16:16 )

kukuku ( 9. ledna 2018 15:13 )

Vyjádřil jsem se k předchozímu příspěvku (prez.kandidáti by chtěli Euro, bída po jeho zavedení). Již jsem Tě chválil za volbu nicku "dylina", který odpovídá Tvému intelektu.

dylina ( 9. ledna 2018 14:36 )

Proč nám to prosím sděluješ zrovna v této diskuzi? Nejsi nějak duševně nemocný?

kukuku ( 9. ledna 2018 13:39 )

Když Slováci přecházeli na Euro, měnili slovenskou korunu kurzem 30,126 /Euro. Tehdy byla česká koruna o 1/4 silnější - takže byl reálný kurz čské koruny cca 22,60 Kč/EUR. Za tu dobu, co tu ODSáci krmili uši národu, jak výhodné je zůstat u české koruny + dalším provokováním EU "my Vám to osladíme apod." nám vybojovali kurz blízko tomu tehdejšímu slovenskému blízko k 30 Kč/EUR.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání