Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Krásná učitelka (†30) zemřela v Tatrách. Malí třeťáci se s oblíbenou Lucií už nikdy nesetkají

Autor: shp - 
9. ledna 2018
05:35

Toto je tvář krásné Lucie (†30), kterou stálo lyžování v Tatrách život. Obrovská tragédie se stala o víkendu na svahu v Bachledové dolině. O život přišla žena, která byla nejenom matkou, ale zároveň učitelkou na základní škole. Malí třeťáci ji budou ve školních lavicích čekat marně.

Učitelka, která pocházela z Nových Zámků, nešťastně na svahu uklouzla. Po pádu na zledovatělém svahu narazila do sloupu lanovky. Za všechno může jedna lyže, která Lucii upadla a způsobila její uklouznutí.

Mladá maminka ve velké rychlosti narazila do stožáru lyžařského vleku a utrpěla vážné zranění. Na místě okamžitě zasahovala hlídka Tatranské horské služby, která začala s oživováním. Na pomoc přivolala i letecké záchranáře.

Snažili se jí pomoci, jak se jen dalo, oživovali ji zhruba 70 minut. Nepodařilo se jim ji zachránit,“ řekl pro Plus Jeden Deň pracovník lyžařského svahu. Lucia zemřela přímo na sjezdovce. Všichni, kdo její pád viděli, byli v šoku.

Mladá žena si v Bachledové dolině užívala lyžovačku s manželem a dcerkou. Mladá rodina přijela do Tater z Nových Zámků, kde Lucia na jedné z místních škol pracovala jako učitelka. Její kolegyně jsou z náhlé smrti ženy zdrcené.

Byla to úžasná žena a učitelka. Milovala děti, hodně nám bude chybět. V neděli po poledni jsme ve farním kostele na Hlavním náměstí uctili její památku a pomodlili jsme se za její duši,“ řekla jedna z jejích kolegyň.

Znala jsem ji odmala. Byla to zlatá mladá žena, plná života,“ nedokázala zastavit slzy další kolegyně. Třeťáci, kteří ji měli tak rádi, se jí už nedočkají. Podle rodiny Lucia zemřela, když se snažila naučit tříletou dcerku lyžovat.

moiaza ( 9. ledna 2018 11:03 )

Kdo nic nedělá a jen leží doma na posteli, těžko se zabije na sjezdovce. A ti pit.omci dole v diskuzi mi nestojí ani za námahu na ně reagovat.

priserka ( 9. ledna 2018 10:59 )

zacotomame, velký souhlas

aIIahakbar ( 9. ledna 2018 07:01 )

Bleskáči jako vždycky píšou o krásné, ale dají tam fotku strašidla.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání