Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dominika (†21) Jaromír utopil, aby se zbavil svědka, řekl zdrcený otec zavražděného mladíka

Autor: shp - 
28. ledna 2018
20:18

Prožívá nejhorší chvíle svého života. Přišel o milovaného syna Dominika (†21), který byl unesen a krutě zavražděn. Muž, který si vzal jeho život, ho moc dobře znal. Podle otce Štefana z vraždy obviněný Jaromír Š. (46) svůj čin dopředu plánoval. Jeho syna měl utopit, protože se pro něj stal nepohodlným svědkem.

Otec Dominika prožívá nyní noční můru i během dne. Už nikdy svého syna neobejme, už nikdy neuslyší jeho smích. S Dominikem si byli blízcí a měli hezký vztah. Teď mu musí připravovat pohřeb. Lidem, kteří se syna pokoušeli najít, je však vděčný.

„Jmenuji se Štefan. Strašně rád bych poděkoval Policii České republiky, strašně rád bych poděkoval hasičům, strašně rád bych poděkoval lidem, kteří to sdíleli a hlavně médiím,“ řekl TV Nova plakající otec Dominika.

Jeho syna dostal násilím do svého vozu z Dominikovy vraždy obviněný Jaromír (46). Z Mladoboleslavska pak přejel autem do Karlovarska, kde ho podle obžaloby věznil a pak chladnokrevně zabil. Tělo mladíka pak objevila po několika dnech policie.

Motivem vraždy mělo podle Štefana být zneužívání dítěte, o kterém Dominik věděl. Jeho syn totiž nějaký čas s Jaromírem, jeho partnerkou a jejími dvěma dětmi žil. A právě ve společné domácnosti se stal nepohodlným svědkem.

„Dominik zjistil, že jedno to dítě začal pohlavně zneužívat. A měl jít svědčit,“ vypověděl otec. Jeho syna měl vrah nejdřív omámit. „Odvedl Dominika, který byl absolutně mimo, do auta. Jestli přišel k němu domů a omámil ho, měl to naplánované dlouho dopředu,“ dodal.

Štefan už také ví, jak jeho syn zemřel. „Podle výsledků pitvy měl utonout,“ uzavřel zdrcený otec. Jaroslav byl umístěn do vazební věznice. Za vraždu Dominika mu hrozí 15 až 20 let nebo dokonce výjimečný trest.

sores ( 29. ledna 2018 13:36 )

Vrah by jinde ve světě hlavně v USA dostal za promyšlenou vraždu doživotí a k tomu 50 let navíc. V Česku max.15 let a za pár let bude propuštěn! Jsme ci.gá.no.v nemyslící jednoduchý!!!

citsvet ( 28. ledna 2018 23:03 )

Chudák kluk a hned je tu neštěstí pro rodiče.Táta děkuje i státní policii,ale tam bych tu chválu moc nepřeháněl ze zkušeností s MB.Oni v MB se předvádějí jen když už je tragedie se smrtí,pak lítají třeba i helikoptérama.Ale, smrti se má zásadně předcházet a místo toho z mé zkušenosti kreje státní policie asi s kamarádství grázli a vandali.Ale bohužel to se musí zažít,kázáním se zde spravedlnosti nikdo nedočká.Bohužel grázlové jsou i u policie.

kurioko ( 28. ledna 2018 21:54 )

Ať ten syčák shnije ve vězení. 

Zorka ( 28. ledna 2018 20:57 )

Upřímnou soustrast

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání