Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Vražda Dominika (†21): Zemřel, protože věděl o zneužívání nezletilé dívky

Autor: shp - 
27. ledna 2018
20:39

Důvod vraždy Dominika (†21), který zmizel na Mladoboleslavsku a jeho tělo bylo objeveno po několikadenním pátrání v opuštěné chatě na Karlovarsku, dostává konkrétní obrysy. Podle informací FTV Prima zemřel mladík kvůli tomu, že věděl o zneužívání nezletilé dívky.

Dominik znal svého vraha dobře. Až příliš dobře. Podle informací televize měl obviněný Jaroslav (46) zneužívat nezletilou dívku své partnerky, se kterou žil. Dominik to věděl a chtěl to nahlásit na policii. To se mu stalo osudným. Jaroslav ho unesl, věznil a poté zavraždil. Policie ho ale dopadla a obvinila z vraždy.

„Pitva potvrdila, že muž zemřel násilnou smrtí. V této souvislosti jsme zahájili trestní stíhání 46letého muže pro zločin vraždy, za což mu v případě odsouzení hrozí 15 až 20 let vězení nebo výjimečný trest,“ řekl Blesku policejní mluvčí Pavel Truxa. Jaroslav nyní čeká ve vazbě na soud.

Dominik zmizel minulé pondělí, když byl násilím donucen nastoupit do Jaroslavova auta. „Dominika odvezl násilím dnes v noci nějaký chlap. Před barákem ho naložil do auta,“ informovala sestra. Přátele o smrti mladíka informoval jeho otec. „Děkuji všem, kteří s námi sdíleli pátrání po synovi. Dominik se ale bohužel našel mrtvý,“ napsal na Facebooku.

sores ( 28. ledna 2018 11:48 )

Kéž by Zeman měl tu moc a přesvědčil zákonodárce aby se dělala pedofilům kastrace!!!!!

sorgedoktor ( 28. ledna 2018 10:58 )

Ono tžo vypada, ze ho snad vydiral, jinak si to nedovedu vysvetlit..Ta motivace k vrazde je priserna

bersimalinecka ( 28. ledna 2018 10:30 )

nějak se mi víc konsopirativně jeví jestli Dominik spíš nechtěl vydírat a udáním na policii spíš vyhrožoval a svého vraha zahnal do kouta.Třeba se zastrašování nějak zvrtlo.Kluk už mluvit nemůže tak je na pachateli co poví....

petr1982 ( 28. ledna 2018 04:31 )

Nevím, kde se bere všeobecný názor, že někteří vězni ve vězení trpí. Dnes jsou všichni bohužel chráněni.

1pravda1 ( 27. ledna 2018 23:31 )

Ti lidé fakt nemají rozum, řekněte někomu, že ho jdete udat na policii, nebo řekněte vrahovi, vím, že jsi vrah a jdu to oznámit, jsou ti lidi normální? Když to chci udat, tak snad o tom tomu člověku neřeknu a to ještě mezi čtyřma očima. Přece je jasné, že takový člověk se už nezastaví před ničím. Je mi ho fakt líto, asi byl moc mladý a neuvědomil si to.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání