Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Další vražda v jižních Čechách: Mrtvého muže a ženu v domě objevili příbuzní

Další vražda v jižních Čechách: Mrtvého muže a ženu v domě objevili místní (ilustrační foto).
Další vražda v jižních Čechách: Mrtvého muže a ženu v domě objevili místní (ilustrační foto).  (Autor: Zbyněk Schnapka)
Autor: ČTK - 
9. ledna 2018
12:54

Policie vyšetřuje tragickou smrt čtyřiašedesátiletého muže a o sedm let mladší ženy v Českých Budějovicích. Mrtvé objevili v pondělí odpoledne příbuzní v domě, v němž muž se ženou žili. Kriminalisté nevylučují, že muže a ženu někdo zavraždil. Více napoví až nařízená pitva.

"Kriminalisté prověřují verzi možné sebevraždy i trestného násilného činu. Na místo byl přivolán i soudní lékař," uvedl jihočeský policejní mluvčí Jiří Matzner. Lidé mrtvé objevili v pondělí po 16:00. Matzner uvedl, že z domu, kde muž se ženou žili, se nic neztratilo.

Jihočeská policie letos už vyšetřuje jednu vraždu. V neděli na Písecku provozovatel restaurace nožem napadl zákazníka, který na následky zranění na místě zemřel.

gogo56 ( 9. ledna 2018 13:23 )

doncico se rýmuje ty pi??!!neschovávej se za přezdívku chudáku , kornuto , rompere koliony ,katco atd jestli jsi talián !já tam byl 1/2 roku

majojo ( 9. ledna 2018 12:46 )

Z příspěvku lze soudit, že ho psal občan nějaké civilizované země, na což je neoprávněně hrdý. Protože tam se patrně živí jako sběrač vajglů, lepší to nebude. Píše česky, odkudpak tam asi přivandroval. A čte český bulvár - na ten místní patrně nemá jazykové vybavení.

moiaza ( 9. ledna 2018 11:09 )

Tak to je rychta, pane Brychta. Nějak nám ta pravda a láska vítězí příliš často v tom lednu. Nejeden dramatik by koukal, co po něm v tom kapitalismu zůstalo.

Agent_007 ( 9. ledna 2018 10:51 )

Napsal Doncicio,než ho máma přebalila.

majka60 ( 9. ledna 2018 10:18 )

Tohle mi přijde, že se lidi nadobro pomátli. Není dne, aby se zde nepsalo o vraždě.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání