Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Oheň, praskání skla a hrozný křik! Na Benešovsku našli ohořelé tělo v troskách auta

Video se připravuje ...
Autor: ljš - 
8. ledna 2018
09:37

Děsivý případ řeší policisté na v Chářovicích na Benešovsku. Uprostřed noci tam totiž začalo hořet auto, v jehož troskách bylo nalezeno tělo. Podle policie si muž (†47) zvolil hrůznou smrt sám, polil se hořlavinou a zapálil.

Obyvatele Chářovic probudil v noci velký hluk a ostré světlo. Ve slepé uličce přímo před rodinnými domy mohutně hořelo osobní auto. „Při praskání plechů, skla a pneumatik se ozýval ještě hrozný křik,“ uvádí agentura Aktu.cz.

Na místo okamžitě vyrazili policisté a také hasiči, kteří vůz rychle uhasili. Uvnitř ale bohužel našli ohořelé tělo. Na místo byl proto přivolán policejní technik a policisté začali vyslýchat svědky.

Vyšetřování ukázalo, že se jednalo o sebevraždu. „Muž se pokusil zapálit jiné vozidlo. To se mu nepovedlo, následně se polil hořlavou látkou a zapálil ve svém vozidle. Lékař konstatoval smrt uhořením,“ uvedla mluvčí benešovské policie Veronika Čermáková. Vůz, který sebevrah zkoušel zapálit jako první, patřil podle serveru TN.cz jeho bývalé partnerce.

Událost byla hlášena po 01:00. „Bylo to oznámeno jako blíže neurčený požár u rodinného domu, který volající viděl z dálky,“ uvedl mluvčí krajských hasičů Jaroslav Gabriel. Na místo vyrazily tři jednotky hasičů s výškovou technikou, protože z prvotních informací nebylo zřejmé, zda nehoří také rodinný dům. Po příjezdu hasiči zjistili, že v plamenech je jen osobní vůz. „Jeden z hasičů také poskytl posttraumatickou pomoc lidem z okolí, kteří byli na místě,“ dodal mluvčí. Škoda byla podle něj vyčíslena na 20 000 korun.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání