Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

V domě našli čtyři mrtvoly. Vyvraždil otec celou rodinu a pak spáchal sebevraždu?

Autor: csk - 
6. ledna 2018
17:27

Otřesný zločin se stal v kalifornském Los Angeles. Policisté objevili v rodinném domě čtyři těla. Vyšetřovatelé jsou přesvědčeni, že vraždu spáchal manžel a otec Michael Birknandt (†51), pracovník hollywoodských filmových studií.

Strašlivá tragédie vyděsila celou losangeleskou čtvrť Santa Clarita. Policie byla přivolána na základě telefonátu neznámého člověka, který se obával, že s rodinou Birknandtů není něco v pořádku. Když policisté pro jistotu zkontrolovali jejich rodinný dům, objevila se jim před očima naprosto otřesná scéna.

V domě byla v několika pokojích nalezena celkem čtyři těla. Všechna měla prostřelený hrudník. U mrtvoly Michalea Birknandta byla nalezena vražedná zbraň a vyšetřovatelé jsou přesvědčeni, že vraždu manželky a obou dětí spáchal on. 

Muž pracoval jako řidič filmových studií v Hollywoodu. Jeho žena Amy (†47) byla dříve učitelkou a v rodinném domě provozovala denní stacionář. Otec chladnokrevně zavraždil i své dvě děti, dvacetiletou Drew a teprve jedenáctiletého Seana. Motiv šílené vraždy je zatím neznámý. Podle sousedů šlo o harmonickou rodinu a milujícího otce. Celá čtvrť je tragédií naprosto zdrcená.

VIDEO: Zavraždil svou manželku, kriminalista popsal detaily.

 

lunatic ( 7. ledna 2018 05:35 )

Tento pán byl neuvážený ;mohl přece požádat o vydání do ČR,kde by byl možná umístěn do detenčního ústavu

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání