Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Dům, ve kterém zabil Pavel své bratry-dvojčata (†17): Je prokletý, říká bývalá majitelka

Autor: shp, cad - 
5. listopadu 2017
05:00

Pravděpodobně pod vlivem alkoholu nebo drog vzal do rukou kudlu a rozhodl se ubodat své sourozence. Dvojčata Libor a Petr (†17) se zuřivému útoku Pavla (26) v domě v obci Počátky na Pelhřimovsku neubránila. Starší Karel naštěstí utekl na hasičskou stanici. Dům, ve kterém k brutalitám došlo, je podle někdejší majitelky prokletý.

Pohřeb bratrů proběhl týden po tragédii. Libora a Petra vyprovodili příbuzní, kamarádi i známí v bílých rakvích. Obřad byl přísně střežen s vyloučením veřejnosti.

Přišla se však na něj podívat bývalá majitelka domu, ve kterém k hrozným událostem došlo. „Ten dům je prokletý,“ promluvila nečekaně jedna z žen, která všemu přihlížela. Dům, ve kterém se nyní vraždilo, prý v minulosti patřil jejich rodině.

Děda ho koupil v osmdesátých letech i s nájemníky. S matkou a jejím synem. Už nevím přesně, co ten kluk tehdy provedl, ale bylo mu pouhých šestnáct let a u soudu vyfasoval stejný počet roků za mřížemi,“ pokračovala žena.

Děda tehdy v domě spal a pod postelí měl sekeru, kdyby se prý mladičký nájemník vrátil,“ poodhalila roušku tajemství domu. Je toto místo skutečně prokleté, nebo jde o děsivou náhodu?

Video  Bratrovražda v Počátkách! Mladík (26) ubodal dvojčata (†17)  - Jiří Čada
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání