Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pohřeb zabitých bratrů Libora a Petra: S dvojčaty (†17) v bílých rakvích se loučil i vrah

Autor: Jiří Čada, shp - 
4. listopadu 2017
15:15

Velký smutek provázel v sobotu před polednem pohřeb dvojice bratrů-dvojčat Libora a Petra (17) z Počátek na Pelhřimovsku. Oba sourozence sprovodil minulý víkend ze světa po útoku kuchyňským nožem jejich starší bratr Pavel (26). Podle parte se s nimi loučil i on, jelikož ho rodina uvedla mezi truchlícími příbuznými.

Dalšího, nejstaršího z bratrů Karla (27) pak nebezpečně pořezal a rovněž pobodal. Ten, ale z domu stačil utéci na nedalekou hasičskou záchranou stanici, odkud přivolal na pomoc policii. Dvojici bílých rakví s těly obětí přivezli do smuteční obřadní síně v Počátkách pracovníci pohřební služby už sobotu ráno před devátou hodinou.

Pohřbu se účastnila asi stovka blízkých příbuzných, přátel a známých rodiny. Pro dvou a půl tisícové městečko na Vysočině je brutální bratrovražda šokem. „Jak tohle mohl udělat. Potkávala jsem ho, nevypadal ale vůbec agresivně,“ poznamenala na adresu mladého vraha a pravděpodobně i léčeného narkomana jedna ze starších účastnic pohřbu.

Rodina a blízcí příbuzní se před obřadem semkli do malého hloučku. Těsně před zahájením pohřbu přišla i skupinka spolužáků a kamarádů obou zemřelých. Otevřený pohřební vůz pak oba bratry dovezl ze smuteční síně k poslednímu rozloučení do ulice k jejich domu, kde došlo k tragédii.

Video  Bratrovražda v Počátkách! Mladík (26) ubodal dvojčata (†17)  - Jiří Čada
Video se připravuje ...

3330 ( 5. listopadu 2017 10:37 )

Rodinu jsem znala osobne,musim napsat že ani jeden z rodičů nezanedbal vychovu ani u jednoho ze synů i když nežili spolu.Takže o podivné rodině nemůže být řeč.

kukukuu ( 5. listopadu 2017 10:03 )

Ty si nemáš sedět na čem. Tobě vybrali mozkovnu i s vedením.

kukuku ( 4. listopadu 2017 21:09 )

Není to fuk, jestli nikde nepracoval, starší bratr a matinka se mu starali o všechno včetně dotace na nákup drog. Takové typy dřív policajti odchytávali v hospodě kontrolou občanky a razítka zaměstnavatele. V současné demokracii to takový týpek dotáhne až k vyvraždění rodiny, aniž by okolí zaregistrovalo jakýkoliv problém.

kukuku ( 4. listopadu 2017 19:53 )

Bez detailů se obejde osoba s velmi jednoduchým chápáním, která má jasno úplně ve všem.

zlobit ( 4. listopadu 2017 18:27 )

On se loučil "jenom na parte", kde byl napsán, domnívám se, že je ve vazbě a ne na pohřbu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání