Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Vrah dvojčat z Počátek: Bratrovi zasadil 100 ran kvůli maličkosti!

Autor: ljš - 
2. listopadu 2017
10:14

Byli doma sami a užívali si pohodový večer. Ten se ale pro trojici bratrů z Počátek na Pelhřimovsku změnil v horor, jejich šestadvacetiletý bratr je kvůli banálnímu důvodu náhle napadl nožem. Sedmnáctiletá dvojčata útok nepřežila, nejstarší z bratrů dokázal s těžkými zraněními uniknout.

Čtveřice chlapců se podle místních do Počátek přestěhovala se svou matkou zhruba před deseti lety. Otec s nimi nežil, za ženou ale v poslední době dojížděl na víkendy její přítel. Osudnou sobotní noc však doma nebyli a chlapci se o sebe měli postarat sami.

Dvojčata se proto pustila do své oblíbené zábavy a začala hrát hry na počítači. A právě to podle Jihlavského deníku jejich staršího bratr Pavla nepochopitelně rozčílilo. Popadl proto kuchyňský nůž a začal do dvojčat i nejstaršího bratra bodat jako smyslů zbavený. Jedné z obětí prý zasadil kolem stovky bodnořezných ran po celém těle.

Dvojčata neměla nejmenší šanci přežít, zachránil se jen jejich sedmaadvacetiletý bratr, který dokázal utéct do místní hasičárny, odkud přivolal pomoc. Při útoku utrpěl velmi vážná zranění, lékaři ale věří, že přežije.

Zdá se ale, že zábava dvojčat mohla být pouhou záminkou. U vazebního jednání totiž Pavel soudci údajně řekl, že si přál zjistit, jaké je to zabíjet. A dokonce přiznal, že měl po masakru dobrý pocit, i když rychle pominul.

Kriminalisté se zatím k motivu nevyjádřili, i když o něm ale určitou představu mají. Ke slovu se brzy dostanou také znalci, kteří budou posuzovat duševní stav pachatele a jeho příčetnost v době činu. Zjišťovat budou rovněž, zda byl obviněný či jeho bratři pod vlivem alkoholu nebo jiných návykových látek.

Video  Bratrovražda v Počátkách! Mladík (26) ubodal dvojčata (†17)  - Jiří Čada
Video se připravuje ...

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání