Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nikola (24) vysílala nehodu smrti: V slzách se setkala s andělem, který jí zachránil život

Autor: Saša Vetkovská - 
9. října 2017
05:01

Objetí a slzy – takové bylo setkání Nikoly V. (24), která přežila jízdu smrti v přímém přenosu na Mostecku, s její zachránkyní. Jako díky darovala dívka Ivě S. bernardýna záchranáře.

„Už jedeme 120, během chvilky… 140!“ hlásila kamarádům prostřednictvím živě vysílaného videa na Facebooku Nikola, když 6. července vyjížděly s kamarádkou Nikol B. (†21) z Mostu. Za pět minut se měli všichni sejít. Místo toho ale u Obrnic přišel náraz, ticho a pak nářek. Byl to hlas Ivy S. ze Zlína, který zraněnou, ale zázrakem živou Nikolu uklidňoval, když v šoku bolestí sténala. „Já jsem Iva. Ze Zlína. My jsme tady zastavili. Ležte, prosím, sanita už jede,“ říká na záznamu videa a při tom jí nadzvedávala hlavu, aby mohla lépe dýchat.

Setkání plánovala Nikola od okamžiku, kdy se dostala z nemocnice. „Chtěla jsem jí s rodiči osobně poděkovat,“ vysvětlila. Zlín je od Teplic ale z ruky, a tak na setkání došlo až před pár dny. „Měli jsme cestu do Břeclavi. Paní Iva to má blízko, a tak za námi přijela,“ řekla Blesku Nikola. Jaké to bylo? „Když jsem vystoupila z auta, objala mě a já jí poděkovala. To bylo moc hezké,“ vzpomíná Nikola.

Dvě hodiny si Iva s Nikolou a jejími rodiči povídali v cukrárně. K nehodě se ale prý vrátili jen okrajově. „Bavili jsme se spíš o tom, jak se nám teď daří. Jaké to bylo, bojovat s nechtěnou popularitou. Zkušenost máme obě. Chtěly jsme se víc poznat,“ prozradila Nikola. Během setkání ženy, včetně dívčiny matky, stěží zadržovaly slzy.

Od táty Nikoly dostala Iva S. kytici. „Rádi bychom se jí za záchranu dcery odvděčili, ale nic nechtěla. Tak jsme ji pozvali na příští rok, až bude mít čas, k nám. Rádi ji týden pohostíme a ukážeme Hřensko, soutěsky, skály a všechny zdejší zajímavosti,“ plánuje Vlastimil V. Nikola se chce setkat i s mužem, který jí rovněž společně s Ivou S. na místě nehody poskytoval první pomoc. Prozatím jsou v kontaktu.

Nikol B. (†21) za volantem a Nikola V. (24) na místě spolujezdce mířily ve čtvrtek 6. července autem z Mostu do Teplic. Jízdu, při níž řidička projížděla na červenou, telefonovala, popíjela kolu a překračovala rychlost, natáčely a vysílaly živě přes Facebook. U Obrnic narazily v rychlosti přes 140 km/h do dřevěné protihlukové stěny. Dívka za volantem zemřela. Nikola V. vyvázla s poraněným krkem a otřesem mozku.

Video  Při nehodě na Mostecku zemřela jedenadvacetiletá řidička a její kamarádka se těžce zranila.  - Facebook
Video se připravuje ...

Monikay ( 9. října 2017 13:23 )

Hlavně k ničemu nezapomenout pozvat Blesk

majkl ( 9. října 2017 13:21 )

Je opravdu škoda že nezdechla taky jako krisa. Je to feťačka od pohledu. Její tata je od pohledu frajírek. Opravdu může být hrdý na to co vychoval i její mama. Lidi jako je ona na světě nejsou potřeba.

fouk.si ( 9. října 2017 12:40 )

Jak vidím, tak ten její fotr se činí aby s ní udělal celebritu.Omluvit se mohla už dávno, jenom, že to by se jí muselo chtít za tou paní jet. Raději volají do Blesku a nechávají se fotit. Jak se asi mamince té mrtvé, když vidí jak se ta přeživší kráva chová. Zřejmě rozumu nepobrala dodnes.

Rony73 ( 9. října 2017 12:28 )

 Určite by to bolo zaujímavejšie..Maminka Nikoly B.ako sa s tým musí ťažko vyrovnávať,to Vas nezaujíma?

Rony73 ( 9. října 2017 11:58 )

 O Nicole B. sa nepíše nič...policajti to už vyšetrujú 4 mesiace...zvláštne,že im to tak dlho trvá..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání