Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Nikola V. z šíleného videa trpěla bolestmi: Už zná výsledek vyšetření mozku!

Autor: aba - 
12. července 2017
13:10

Nikolu V. (22), spolujezdkyni z šílené nehody vysílané online na Facebooku, propustili ve středu z nemocnice. Vyzvednout ji tam přijel její otec. Úterní vyšetření na CT tak zřejmě dopadlo dobře.

Nikola neutrpěla tak závažná poranění jako její kamarádka, která na místě řidiče zemřela. Stěžovala si však na bolesti hlavy. Lékaři v teplické nemocnici se proto rozhodli ještě pro jedno vyšetření. V úterý musela podstoupit prohlídku na CT, která měla odhalit, zda dívka při bouračce neutrpěla poranění mozku. Podle všeho je vše v pořádku. Ve středu ji tak mohli propustit z nemocnice do domácího ošetřování k rodině. Otec dívku naložil do auta v místě určeném pro odjezd sanitek.

K propuštění dívky se velice zdráhavě vyjadřoval i mluvčí Krajské zdravotní a.s. Ivo Chrástecký, pod kterou nemocnice v Teplicích, kde dívka ležela na chirurgickém oddělení, spadá. Potvrdil, že pacientka byla z nemocnice propuštěna, ale bližší detaily o jejím zdravotním stavu s odvoláním na zákaz rodiny neprozradil.

Nehodu teď vyšetřuje policie. Samotné vyšetřování může zabrat až několik měsíců a bude se také čekat na výsledek pitvy mrtvé dívky. 

Video  Holky vysílaly divokou jízdu na Facebooku, jedna zemřela  - Facebook
Video se připravuje ...

Vše o šílené jízdě čtěte na Blesk.cz ZDE

cooper1111 ( 15. července 2017 14:19 )

Parba jak *** prej

cooper1111 ( 15. července 2017 14:16 )

Blažková byla ve skutečnosti Barabášová a pašovala albánce do francie.

AmoresPerros ( 13. července 2017 23:46 )

Rychlost je nezabila. Průměrná rychlost před nehodou byla 125km, dovolená rychlost je 90km. 1) Kdo jim vjel do cesty, že se tohle stalo? 2) Proč nejsou svodidla po celé délce protihlukové stěny? 3) Proč se jim nedostalo více zdravotní péče, myslím tim hned po nehodě. 4) Proč komunikace svědků s operátorem byla tak nepřesná. Přijde mi divný že většina lidí se neptá, ale rovnou odsoudí. NIKDO SI NEZASLOUŽÍ ZEMŘÍT, ale na každého to čeká. Tak nepřej, nebo ti bude přáno...

pavucinka ( 13. července 2017 16:46 )

Mozek má každý, ale někdo ho necviší a tak mu odumírá. To by jsi Evžene měl napravit, ty taky Jano. Každopádně někdo potřebuje silnou ruku, i když by swe vzpěčoval, bylo by to jen pro jeho dobro.

zamlzena ( 13. července 2017 16:43 )

Plnoletost a řidičáky bych dávala až od 21 let/ bejvávalo, a někde to tak i stále je/

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání