Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Opilá řidička na Liberecku rozstřelila osobák: Místo pomoci chtěli svědci lynčovat spolujezdkyni

Autor: dce - 
11. července 2017
12:20

U vážné nehody zasahovaly v sobotu všechny záchranné složky na Liberecku. Kromě zraněných ale museli řešit i pokus o lynčování spolujezdkyně z jednoho z vozů ze strany svědků nehody.

K nehodě došlo na sídlišti v Novém Městě pod Smrkem. „Řidička vozidla Peugeot 307 jela po vedlejší komunikaci – ulici Revoluční. Na křižovatce však nedala přednost v jízdě po hlavní vozovce jedoucímu vozidlu Citroën Xsara a přední částí narazila do jeho pravé části. Vozidlo Citroën bylo nárazem vymrštěno a dopadlo na střechu,“ uvedla policejní mluvčí Vladimíra Šrýtrová.

Řidiče citroënu musel s těžkým poraněním transportovat do nemocnice vrtulník. Kontrolní dechová zkouška u něj ovšem vyloučila alkohol. Jinak tomu ale bylo v případě ženy z peugeotu.U podezřelé řidičky, která nehodu zavinila, ukázala naměřená hodnota přes 1,5 promile alkoholu v dechu,“ informovala mluvčí.

Při nehodě utrpěly také lehčí poranění řidička a spolujezdkyně z peugeotu, obě skončily v nemocnici. Ještě předtím ale policie musela zasahovat u davu svědků nehody, který se chystal lynčovat právě spolujezdkyni z peugeotu.

„Co mne nejvíce zarazilo, je jednání přihlížejících, kteří se snažili zlynčovat spolujezdce z vozu pravděpodobného viníka,“ napsal k videu z celé události jeho autor pan Jiří.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání