Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Obviněný z vraždy Nikoly (†20) promluvil: Jsem nevinný, tvrdí

Autor: lm - 
26. září 2017
16:00

Muž obviněný z brutální vraždy Nikoly (†20) tvrdí, že je nevinný! Milan D. je momentálně ve vězení v Česku, kde je obžalovaný kvůli jiné trestné činnosti. Otec zavražděné dívky by si přál, aby dostal doživotí.

Případ brutální smrti mladé Nikoly (†20) před sedmi lety otřásl celým Slovenskem. Dívka zmizela cestou z diskotéky a její tělo bylo nalezeno až o dva měsíce později v lese. Výsledky pitvy ukázaly, že před smrtí byla omámena a znásilněna. Nikola umírala ve velkých bolestech, po smrtící dávce léků jí totiž selhávaly orgány. Na závěr ji vrah uškrtil kalhotkami.

Brutálního vraha se dlouhá léta nedařilo vypátrat, před pár dny ale slovenská policie oznámila, že má konečně podezřelého, a dokonce už padlo i obvinění. Nikolu měl zavraždit Slovák Milan D., který není žádný svatoušek, a dokonce má patřit k senické mafii. Muž je momentálně ve vězení v Brně, kde se bude zpovídat z jiného trestného činu.

Milan D. se podle české policie koncem minulého roku spolu s ještě jedním Slovákem a třemi Čechy pokusil přepadnout dvanáctiletého chlapce s neslyšící matkou, kteří měli doma 90 tisíc dolarů (cca 2 miliony korun). Čtyři dny před akcí jim to ale překazili policisté. 

Obviněný tvrdí, že s vraždou Nikoly nemá nic společného. „Obyčejný a totální nesmysl na účel jejího otce. Prostě nesmyslné, všechno komplet nesmyslné. Událost se stala před sedmi lety, byl jsem vyšetřovaný. Já jsem nevinný, nemám co tajit,“ sdělil štábu FTV Prima s tím, že dívku údajně ani neznal a rozhodně jí neublížil. 

Otec oběti žádá pro pachatele nejpřísnější možný trest. „Doživotí, to je moje podmínka. O to se já postarám, jinak bude mít ze života peklo,“ uvedl Jozef pro TV JOJ.

camillius ( 27. září 2017 09:45 )

Obesiť som za trest smrti..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání