Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Obhájci Nečesaného tasili trumf! Kadeřnici usvědčili z nepravdy!

Autor: ljš - 
8. září 2017
15:46

Nevím, už si nevzpomínám. To byla ve čtvrtek nejčastější slova napadené kadeřnice Ludmily B. během nového líčení u královéhradeckého soudu. Tím, že ji v jejím salonu před třemi lety přepadl právě Lukáš Nečesaný, si je prý ale jistá.

Ludmila B. strávila u svědeckého pultíku několik hodin. Nejprve čelila otázkám soudce Mjartana, který se snažil osvětlit rozpory, které v jejích předchozích výpovědích našel Nejvyšší soud. Ty se týkaly především útočné zbraně, vzhledu pachatele a také průběhu samotného útoku.

Po dvouhodinové přestávce pak kadeřnici podrobili dlouhému výslechu oba obhájci obžalovaného. Zajímaly je především okolnosti její loňské výpovědi, při níž náhle označila za pachatele Nečesaného.

Svědkyně tehdy tvrdila, že se od útoku nedívala na televizi, ani nečetla noviny. V den, kdy byl Nečesaný propuštěn Nejvyšším soudem z vězení, si prý ale ze zvědavosti zprávy pustila a poznala v něm pachatele. „Podle úsměvu,“ vysvětlila. Totéž potvrdila i během dopoledního jednání soudci Mjartanovi.

Obhájci ji však o pár hodin později konfrontovali s článkem, který obsahoval její vyjádření z 23. května 2015 (tři dny po propuštění Nečesaného, pozn. red.). „Byly to dvě tři vteřiny a začal mě bít. Takový kluk, gymnazista. Tu tvář už si dnes nevybavím,“ řekla reportérovi. Kadeřnice nejprve působila v otázce časových souvislostí zmateně, když jí bylo vše vysvětleno, uvedla, že si nevzpomíná.

Nepravda

Hlavní trumf si však obhajoba nechala na závěr. Týkal se jejího kontaktu s policisty. Kadeřnice totiž loni v rámci své změněné výpovědi přiznala, že ji několik dní před soudním jednáním navštívili vyšetřovatelé. Mluvila o tom i ve čtvrtek. Na dotaz soudce Mjartana uvedla, že je zavolala sama a sdělila jim, že Nečesaného poznala.

Obhájci se jí na tuto část výpovědi zeptali znovu a Ludmila B. vše zopakovala. „Proč jste tedy loni uvedla, že policisté se u vás zastavili náhodou, když jeli kolem, aby se zeptali, zda je u vás vše v pořádku? A proč jste tvrdila, že jste jim o tom, že jste obžalovaného poznala, neřekla?“ kontroval obhájce Dítě.

Na to kadeřnice nedokázala odpovědět a obrnila se mlčením. „Ptám se znovu, proč jste zde při hlavním líčení mluvila nepravdu?“ naléhal advokát. „Já nevím,“ odpověděla nakonec Ludmila B.

 

giorgino ( 16. září 2017 20:39 )

 Jak v tom filmu Útěk z věznice Shawshank. Další díl je tedy až první podzimní den 21.9.? Dávají to někde online stream?

vrah1979 ( 14. září 2017 12:37 )

tu ženskou jsem zmlátil já.ona si je jistá,že to byl ten lukáš?lukáš se přiznal spoluvězni?LOL.

hurybury ( 11. září 2017 12:56 )

Holička 10 minut před zavirací hodinou někoho pošle domu ? A ještě když jiného zakaznika tam nemá ? Kdo takovou blbost vymyslel ?

hurybury ( 11. září 2017 09:36 )

Ksichty se pamatujou dobře . Tá pani nemá důvod si vymyšlet .

mafian2017 ( 10. září 2017 16:41 )

Tu ženskou bych taky zastřelil jako někteří níže.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání