Neděle 5. května 2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav
Oblačno, déšť 21°C

„Zabil jsem Maddie!“ Vzkázal pedofil z vězení

Autor: lm - 
18. května 2017
15:06

Usvědčený britský pedofil Aaron Collis (31) šokoval rodiče malé Maddie. Muž se policistům totiž přiznal, že malou holčičku zavraždil. Jenže šlo jen o bezcitný a krutý čin pro jeho zálibu.

Aaron Collis (31) byl v roce 2009 usvědčen z celkem 11 sexuálních útoků na malé děti. Bývalý zaměstnanec mateřské školky poté policistům tvrdil, že má prsty i ve zmizení malé Maddie McCann, která se ztratila v roce 2007 v Portugalsku. Rodičům holčičky dokonce přiznal, že ji zabil. Šlo ale jen o hodně zvrácený humor, který stál policii drahocenný čas!

Pedofil na svých webových stránkách detailně popsal policejní výslechy, které následovaly po jeho falešném přiznání. „Dělal jsem to, protože jsem si z nich chtěl vystřelit a užíval jsem si to. Stále mi to přijde vtipné,“ vysvětlil Collis. „Je lepší, aby mě lidé nenáviděli, než aby ke mně necítili vůbec nic. Aspoň nějaká emoce. Chci, aby mě lidé milovali, nebo nenáviděli. Nechci být bezvýznamný,“ dodal.

Collis nakonec skončil po sedmi letech ve vězení na psychiatrické klinice. Odtud se nyní snaží bojovat za práva pedofilů. „Myslím, že by se k nim mělo přistupovat s větším respektem a chovat se k nim jako k lidem, ne jako k příšerám a zvířatům,“ uvedl s tím, že takové zacházení dohání lidi k páchání dalších trestných činů.

Kauza britské holčičky Madeleine McCannové, která se ztratila 3. května 2007, je nejznámějším případem zmizení dítěte z poslední doby. Rodina McCannových přicestovala se skupinou přátel a jejich dětmi do turistického komplexu v Praia da Luz u jihoportugalského města Lagos v regionu Algarve 28. dubna na týdenní pobyt. Rodiče Madeleine Kate a Garald, oba lékaři, osudný den uložili v 20:30 místního času všechny své děti (kromě tříleté Madeleine mají i o rok mladší dvojčata) a odešli na večeři se svými přáteli do restaurace, které se nacházela asi 50 metrů od apartmánu. Pokoj s dětmi pravidelně kontrolovali, naposledy v 21:00 místního času. Při návratu kolem 22:00 zjistili, že Madeleine zmizela, a hned zalarmovali policii.

kristinn ( 18. května 2017 18:37 )

mrdoune, čítala som aj tie alternatívy...hádam len nie!!!

sores ( 18. května 2017 16:53 )

Proč nedostane taková s.vi.ně elektr.křeslo ????? Je to kanál bezvýznamný a ne člověk tak ho je třeba utratit a ne živit v base.

kristinn ( 18. května 2017 16:37 )

tak rada by som bola, keby sa našla živá a zdravá. A ešte v nejakej bohatej rodine, kde by sa mala dobre...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání