Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Ztracená Maddie je naživu, tvrdí bývalá spolupracovnice FBI

Autor: els - 
7. května 2017
18:59

O Maddie McCannové, která se ztratila před deseti lety v portugalském letovisku Praya de Luz, se stále objevují nové a nové teorie. Poslední odvážné tvrzení poslala do světa psychotronička Dr. D´Lynn Waldronová. Dle jejích informací je Maddie stále naživu.

S šokující zprávou přišel portál DailyStar, který se odvolával na slova Dr. Waldronové. Ta sice naprosto otevřeně přiznává, že je psychotronička, ale nejeví se jako pouhá pouliční šarlatánka, neboť ji díky jejím schopnostem přizvala ke spolupráci i FBI.

„Celý život mám psychickou schopnost, která se mi neustále potvrzovala jako správná,“ komentuje své umění Dr. Waldronová. Ta během svého psychického rozpoložení dokáže nakreslit portrét osoby. Ruku ji při tom vedou cizí síly.

„Tyto portréty potom obsahují informace, o kterých jsem předtím nevěděla,“ dodává Dr. Waldronová. Díky tomuto umu může předpovědět i události, které se ještě nestaly.

Podobně postupovala i v případu malé Maddie. Její kresba jí naznačila, že je Maddie stále naživu, a co víc, že se má dobře. Podle Dr. Waldronové se Maddie postupně začne zajímat o svůj původ a zjišťovat nejrůznější informace, které ji povedou k hledání svých rodičů. K tomu, aby si uvědomila svou pravou identitu, je však ještě dlouhá cesta, která potrvá i několik let.

Beatrix ( 8. prosince 2017 00:55 )

 Myslite ze za zmizení mohou rodice? To by Policie uz poznala!!! Je to smutny případ_krásná holcicka !!!! At se objeví!!!!

abaron ( 18. května 2017 16:01 )

to by chcelo hliadky a pozerať do zahrady ... ak je taká šťastná ...

abaron ( 18. května 2017 15:27 )

má sa dobre ? ... robí robotu a došlo jej, že to predtým nemusela ... ale ako správna budúca manželka musí vedieť to a ono ... lebo ju zachránili a ona predsa nechce aby tí hodní "lídé" išli do väzenia !!! ... Maj sa Bejby

sheba ( 8. května 2017 05:45 )

Ty zkur-vené rodiče zavřít, zmetky jedny

Zobrazit celou diskusi