Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

„Čekáme na tebe!“ Rodiče poslali dojemný vzkaz ztracené Maddie k narozeninám

Autor: els - 
13. května 2017
18:30

Ztracená Maddie McCannová by slavila již čtrnácté narozeniny. Od jejího zmizení sice uplynulo již deset let, avšak její rodiče neztrácí naději. Na narozeninové přání, které sdíleli na sociální síti, napsali: „Čekáme na tebe.“

Celosvětově proslulý případ ztracené Maddie je i po deseti letech stále živý. O Maddie se neustále objevují nové a nové teorie. Jedno mají společné. Většina jich počítá s tím, že Maddie naživu.

Přesně v to věří i její rodina. Její růžový pokojíček zůstává stále nedotčen a rodiče každoročně oslavují její narozeniny.

A oslavit Maddiin den nezapomněli ani letos, kdy si připomínali deset let od jejího zmizení z dovolené v letovisku Praia da Luz. V pátek na Facebook vyvěsili narozeninové přání, na které připsali: „Milujeme tě, čekáme na tebe a nikdy to nevzdáme.“

Máma Kate nedávno přiznala v jednom z rozhovorů, že své holčičce stále kupuje dárky. „Stále jí kupuju dárky. Myslím vždy na její věk a vybírám tak, aby to, kdykoli ji najdeme, stále pro ni bylo vhodné,“ přiznala Kate, která nepřestává doufat, že její holčička jednou všechny tyto dárky otevře.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání