Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nová naděje pro ztracenou Maddie: Policie pátrá po klíčové osobě!

Autor: bop - 
2. října 2017
06:02

Už je to přes deset let, co je malá Maddie McCann nezvěstná. Policie ale stále její případ nevzdala. Nyní přichází další naděje! Vyšetřovatelé britského Scotland Yardu prý pátrají po velmi důležité osobě. Její nalezení by mohlo být pro vyřešení případu naprosto klíčové. 

Malá Madeleine McCann zmizela beze stopy 3. května 2007, když jí byly pouhé tři roky. Dnes by dívence bylo už třináct let. Pátrání po ní dosud vyšlo na neuvěřitelných 329 907 200 000 Kč. Kdo by si ale myslel, že musejí vyšetřovatelé po letech narážet na slepé uličky a nedostatek nových teorií, ten by se mýlil. Detektivové rozhodně nelení a stále na případu usilovně pracují. 

Nová naděje pro uzavření případu přichází právě teď. Vyšetřovací tým dostal další čtyři a půl milionu Kč, aby mohl v práci pokračovat. Čtyři detektivové tím dostali dalších šest měsíců, po které se mohou případu naplno věnovat. Přidělení tak významné finanční částky přitom ukazuje, že stále ještě existují stopy a teorie, které je potřeba důkladně prověřit. 

Policisté oznámili, že v současnosti pátrají po určité osobě, která má být pro případ velmi důležitá. Její význam má být dokonce tak vysoký, že by mohla sehrát klíčovou roli v řešení celého případu. Kdo je touto osobou či jaké je její zapojení do případu, však z důvodů probíhajícího vyšetřování nechtějí před veřejností komentovat.

VIDEO: Maddie se ztratila v roce 2007 v Portugalsku.

abaron ( 2. října 2017 11:49 )

končí upratovacia sezóna ... tak hádam sa pohnú ľady, alebo farníci na púť

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání