Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Těla matky a dvou dětí (†9 a †2) ležela poházená po lese: Vyvraždil rodinu její partner?!

Autor: lm - 
1. května 2017
18:41

K těžko pochopitelné tragédii došlo v arkansaském Hatfieldu. Policisté tu objevili mrtvou ženu (†43) a dvě děti (†9 a †2). Šlo o matku a její dvě děti. Z vyvraždění rodiny je podezřelý přítel (37) ženy.

Tělo 43leté Bethany Jo Wester bylo nalezeno v úterý v potoce. V pátek pak policisté nedaleko v lese nalezli i tělíčko její dvouleté dcery Acelynn. Po devítiletém synovi Reillym bylo vyhlášeno pátrání, bohužel byl ale v sobotu nalezen rovněž v lese mrtvý. Podle policie byli všichni tři zavražděni. Šerif Scott Sawyer se slzami v očích přislíbil rodinám obětí, že „spravedlnost bude vykonána“.

Arkansaští policisté jsou skoupí na informace, podle médií ale mají tyto tři vraždy spojitost i se smrtí 66letého Stevena Paynea, který byl nalezen mrtvý ve čtvrtek rovněž v Hatfieldu. Muž je údajně prastrýcem zavražděných dětí.

Podle britského deníku DailyMail je pravděpodobným pachatelem matčin přítel Brian Bliss Travis (37). Ten byl ve středu zatčen za nesouvisející trestný čin zahrnující drogy. Od té doby je ve vězení. Podle médií měl ale policii ukázat místo, kde se nacházelo tělo malého chlapce. Pokud se prokáže, že rodinu vyvraždil on, hrozí mu trest smrti.

Video: Zeť zabil v Praze rodiče své exmanželky. Pak spáchal sebevraždu

asijo ( 2. května 2017 02:24 )

Tato je ale ta demokratická americká.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání