Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dan, kterého upálil v Jirkově známý, by měl narozeniny: Modlete se za něj, vzkázala zoufalá máma

Autor: ljš - 
31. března 2017
18:50

V jediné chvíli přišla kvůli hloupému sporu o milovaného manžela a syna. Miroslav i Daniel zemřeli v plamenech, když mladšího z nich ve dveřích kvůli dluhu 600 korun polil benzinem Václav M. Zoufalá Dagmar si ve středu připomněla synovy narozeniny. 

Od tragického požáru v Jirkově uplynul už více než měsíc. Policistům se již podařilo případ vyřešit a údajný pachatel skončil ve vazební cele, kde čeká na soud. 

Dagmar, která smrti unikla díky tomu, že byla v době útoku zrovna v práci, se zatím snaží vyrovnat s bolestnou ztrátou. Nedávno se zúčastnila charitativního koncertu, který pro ni uspořádali synovi kamarádi.

Ve středu se pak rány znovu rozjitřily, protože šlo o datum jeho narozenin. „Zítra by Danek oslavil 24. narozeniny, a proto jsme mu nechali udělat mši v kostele v Jirkově od 9 hodin. Kdo by chtěl a může přijít se za Danka pomodlit, budu moc ráda,“ vzkázala paní Dagmar na Facebooku.

Otec se synem zemřeli 18. února. Podle policie k nim do bytu přišel Václav M., který Daniela zřejmě ve dveřích polil hořlavinou a zapálil. Požár se rychle rozšířil po celém bytě a v plamenech tak zemřel i Miroslav, který navíc špatně chodil a ocitl se tak v pasti. Policie údajného pachatele dopadla brzy po činu a soud na něj uvalil vazbu. Za vraždu mu hrozí až výjimečný trest.

Video  Požár v Jirkově  - Video pro Blesk - Mirka Rybková
Video se připravuje ...

 

pomoooooc-hori ( 31. března 2017 20:22 )

Když mně se tady líbí

pomoooc-hori ( 31. března 2017 19:31 )

Tak nedřep na diskuzi, kašpare vog.hte.

pomoooooc-hori ( 31. března 2017 19:14 )

No a co, já mám taky dneska narozeniny.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání