Pondělí 6. května 2024
Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav
Oblačno, bouřka 21°C

Matka našla syna kanibala, jak pojídá tělo bezhlavého chlapce (†7)!

Autor: shp - 
24. února 2017
12:32

Matka z indického státu Uttarpradéš se zděsila, když šla zkontrolovat svého syna. Zfetovaný Nazim Miyan, kterému je něco přes 20 let, totiž před ní pojídal znetvořené tělo teprve sedmiletého chlapce Mohammada Monise (†7). Toho vylákal a zabil.

Nechvalně proslulý narkoman se přiznal, že dítě vylákal tak, aby se oddělilo od kamarádů a v nestřežený okamžik na něj zaútočil a zabil ho. Poté mu usekal hlavu, ruce, nohy a začal ho pojídat. Když ho našla matka, hodoval její kanibalistický syn na mrtvole dítěte v rozpadlém domku.

Nazim Miyan byl vzápětí zatčen a obviněn z vraždy a únosu. Když ho policisté chtěli vyslechnout, neřekl jim nic, co by dávalo smysl. Drogy mu zatemnily mozek. Umístěn byl do vazby, kde setrvá až do následující středy. To bude za svůj hrůzný čin postaven před soud.

Budeme se snažit dokončit vyšetřování případu a předat konečná obvinění soudu,“ prohlásil policejní důstojník Devranjan Verma pro list Hindustan Times. Matka obviněného se psychicky zhroutila. Věděla, že její syn bere drogy, ale nikdy si nemyslela, že se z něj stane kanibal.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání