Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Školačka (†18) se zastřelila před rodinou: Neustála kyberšikanu

Autor: lm - 
4. prosince 2016
22:08

Obrovská tragédie! Osmnáctiletá středoškolačka Brandy se zastřelila před zraky vlastní rodiny poté, co psychicky neustála kyberšikanu. Rodina se jí čin ještě snažila rozmluvit, ale bohužel marně.

Brandy Vela (†18) z amerického Texasu byla obětí dlouhodobé šikany. Neznámí tyrani si ji dobírali kvůli její váze a zakládali falešné profily s jejími fotkami na seznamkách. Tam napsali, že dívka zdarma poskytne sex každému zájemci, a inzerát doplnili jejím číslem. Brandy psychický teror neunesla a v úterý si vzala život.

„Moc tě miluji, to si prosím pamatuj. Omlouvám se za vše,“ napsala smskou své 22leté sestře Jacqueline. Dívka ihned vyběhla ze svého pokoje do Brandynina, kde sestru našla se zbraní přitisknutou k hrudníku. Jacqueline ji prosila, ať to nedělá, a rychle zalarmovala celou rodinu. Do pokoje přiběhli rodiče i prarodiče a snažili se Brandy čin vymluvit. Byla jsem u rodičů v pokoji, když se ozval výstřel, táta začal řvát: ‚Pomoc, pomoc, pomoc‘,“ popsala Jacqueline se slzami v očích.

Rodina prý byla kvůli online šikaně několikrát na policii, ale nic se nevyřešilo. Podle policie byly zprávy zaslány z nevystopovatelného telefonu. „Těší mě, že jste dosáhli toho, čeho jste chtěli. Doufám, že jste teď šťastní,“ vzkázal tyranům dívčin bratr Victor.

pavlos67 ( 27. února 2017 12:05 )

Mno... To je opravdu tragedie...Vsadim se,ze polovina zemekoule z toho nebude spat

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání