Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Řidič vjel s autobusem až k okénku Burger Kingu: Způsobil škodu za 100 000

Řidič vjel s autobusem až k okénku Burger Kingu: Způsobil škodu za 100 000.
Řidič vjel s autobusem až k okénku Burger Kingu: Způsobil škodu za 100 000.  (Autor: YouTube)
Autor: dce - 
30. listopadu 2016
10:25

Pořádně překvapení byli asi zaměstnanci prodejny Burger King na pražském Chodově. K okénku pro venkovní prodej jim přijel místo běžného automobilu autobus. Jeho řidič při manévrech ale způsobil značné škody.

K podivné události došlo už 16. listopadu, vše zachytilo několik bezpečnostních kamer. Řidič autobusu projede parkoviště a klikatou cestou s kolosem zamíří až k okénku pro venkovní objednávky. Při jízdě úzkou uličkou ale nezvládl složité manévry, porazil několik reklamních stojanů a poničil i lampu veřejného osvětlení.

Celkem způsobil řidič škodu za 100 000 korun. Z místa karambolu však ujel. „Řidiči tohohle autobusu tolik voní a chutnají burgery od Burger King, že si pro ně jel hlava nehlava. Zbyla po něm spoušť za více než 100 000 Kč,“ komentoval video podle serveru Novinky.cz Pavel Vaníček, jednatel společnosti GS Agency.

Policisté autobus našli během dne odstavený v Jílovém u Prahy. Podle všeho v něm v době manévrů před fastfoodem nebyli žádní cestující. Řidič byl postaven mimo službu a podle serveru iDnes.cz pro firmu Arriva už pracovat nebude.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání