Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hrdinka nehody v Plzni: Policistka na mateřské zastavovala krev plenkami

Autor: dce - 
17. listopadu 2016
13:24

Tragická nehoda, která se odehrála ve středu v Plzni, má i své hrdiny. Jedním z nich je policistka, která je zrovna na mateřské. U nehody, ke které se přichomýtla náhodou, pomáhala všemi dostupnými prostředky. Krev dokonce zastavovala dětskými plenami.

Ke srážce tramvaje s autobusem došlo ve středu odpoledne na křižovatce ulic Klatovská a Kaplířova v Plzni. Na místě zavládl chaos. Všude byly střepy a krev. Záchranáři nakonec ošetřili 16 zraněných včetně těhotné ženy. Jeden mladík byl zraněn těžce.

Právě jeho ošetřovala na místě jako první policistka, která je v současnosti na mateřské dovolené a vracela se kolem místa nehody z nákupu. Když viděla tu spoušť, neváhala s pomocí. Studentovi posledního ročníku Západočeské univerzity ošetřila devastační zranění ruky – mladík přišel o část prstu na ruce. Krev zastavovala dětskými plenkami, které podle serveru Krimi-Plzeň.cz svému synovi koupila jen před pár minutami.

Mladá policistka ale odmítla zveřejnit svou fotografii a poskytnou redaktorovi rozhovor, protože své chování nepovažuje za nic zvláštního – podle ní by se tak měli zachovat všichni.

Těhotná žena, která byla při nehodě také zraněna, je podle všeho v pořádku – je lehce potlučená a pořezaná, ale dítě je zdravé.

Zdenek54321 ( 17. listopadu 2016 14:23 )

 Kéž by alespoň polovina lidí byla jako ta pokicistka ...klobouk dolů

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání