Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Tragická nehoda na Královéhradecku: Srážku s polským kamionem nepřežili dva spolujezdci

Tragická nehoda na Královéhradecku: Srážku s polským kamionem nepřežili dva spolujezdci.
Tragická nehoda na Královéhradecku: Srážku s polským kamionem nepřežili dva spolujezdci.  (Autor: HZS Královéhradeckého kraje)
Autor: ČTK, dce - 
17. listopadu 2016
09:31

Tragicky dopadla středeční nehoda na Královéhradecku. Po srážce s polským kamionem zemřeli v osobním autě dva lidé. 

„Dva lidé zemřeli ve středu při srážce Škody Octavia s polským nákladním autem u obce Roudnice na Královéhradecku,“ řekla policejní mluvčí Lenka Burýšková. Oběťmi jsou spolujezdci z osobního auta, jeho řidič pak skončil se zraněním v nemocnici.

Nehoda se stala krátce před 18:00 na silnici první třídy číslo 11 z Prahy do Hradce Králové. „Nákladní auto jelo od Chlumce nad Cidlinou, osobní vůz vyjížděl z vedlejší silnice. Po srážce se auto dostalo do protisměru a poté skončilo v poli,“ sdělila mluvčí.

Tragická nehoda na Královéhradecku: Srážku s polským kamionem nepřežili dva spolujezdci. Tragická nehoda na Královéhradecku: Srážku s polským kamionem nepřežili dva spolujezdci. | HZS Královéhradeckého kraje

Řidič kamionu ze srážky vyvázl bez zranění. Dechová zkouška na alkohol u něj byla negativní. Policie v místě nehody zavedla kyvadlový provoz jedním pruhem. Další okolnosti nehody policie vyšetřuje.

Ve středu zemřelo na českých silnicích pět lidí. Tři oběti si vyžádala ranní srážka osobního a nákladního auta u Moravských Budějovic na Třebíčsku.

bizon_pepa ( 17. listopadu 2016 12:32 )

Rozepsal ses hezky, ale evidentně nechápeš psaný text. Článek má v nadpisu "polský kamion" a tobě se hned zatmí před očima. Už chápu proč zoufalí blesk píše tyhle nadpisy. Protože se vždycky nějaký jouda chytne. PS: Tenhle týden nějaké hovado na malebné Jižní Moravě vletělo do kamionu a uhořeli 3 lidé. A ejhle, taky za to nemohl kamioňák. Nebyl přetížený a sakra ani se nevyhýbal mýtu.

rockyshowman ( 17. listopadu 2016 11:48 )

Polští řidiči jezdí jak divočáci. Byl jsem na Moravě u tchýně v obci Jistebník. Je tam zákaz vjezdu nad 12 tun, jezdí tam všichni, co si zkracují cestu, popř. šetří za mýto, lesáci, kamiony, Tatry. Nákladní vozidla vozící řepu jsou přetížená, cesta v dezolátním stavu. Námitka, že je řepná kampaň je holý nesmysl. Tyto kampaně byly za bolševika, kdy tzv. bylo vše naše. Nepřiměřená rychlost vozidel, odstřikující bláto, voda, štěrk ohrožují i chodce na chodnících. Byli jsme rádi, že v naší malebné obci na Jižní Moravě máme klid a vládne zde zdravý rozum. Tady máme klid.

drazor ( 17. listopadu 2016 10:39 )

To je zajímavé, polský řidič za nehodu nemohl, ale autor hned píše ,,polským kamionem. Pokud něco udělají romové a jiná verbež tak tam národnost není PROČ?? To je jen napsáno muž, žena apod. Reportér je rasista, činy menšiny neoznačuje, zato činy majority jsou hned označeny.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání