Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Otec podezřelý ze zabití syna (†4): Měl psychické následky po vážné nehodě?

Autor: Slávka Červená, ljš - 
6. října 2016
18:50

Měl pohodový život, krásnou ženu a dítě. Pak ale přišla tragická nehoda a život se jednatřicetiletému Filipovi z Otrokovic začal hroutit. Vraždou svého syna Leoška (+4) a následným pokusem o sebevraždu se pak podle lidí ze svého okolí snažil zřejmě pomstít své bývalé partnerce, mámě malého chlapce, za rozchod.

Tragedie se odehrála na chatě v obci na Zlínsku v úterý v podvečer. Po šíleném činu si muž podle spekulací podřezal žíly nebo se rovněž pobodal. O hrůzném činu ještě předtím informoval bývalou partnerku Helenu, mámu Leoška. Když žena přijela na místo, otec a syn leželi údajně vedle sebe na zemi. Chlapec už nedýchal. Vrah byl v kritickém stavu dopraven do nemocnice.

„To je šílené, muselo mu přeskočit. Před lety měli plány. Myslím, že se chtěli i vzít, ale on měl pak velmi těžkou havárku na motorce. Snad to mohly být i psychické následky od té doby,“ míní bývalá sousedka rodiny Libuše V. (70).

Helena se podle ní o partnera starala, ale pak se vztah rozpadl a chlapečka měla dvojice ve střídavé péči. Otec zřejmě neunesl, že skončil sám, navíc po nehodě kulhal. Vymyslel tak zřejmě hrůznou pomstu. „Doufám, že on přežije a bude za to pořádně potrestán,“ uvedla žena (56) v obci, kde se vražda odehrála.

hejpockej ( 7. října 2016 03:47 )

ja bych mu dal psychicky nasledky, na electr kresle, a kohokoliv kdo vztahne ruku na dite. Dotedka mu psych fungovala, moc dobre vedel proc a koho vrazdi.

hejpockej ( 7. října 2016 03:42 )

posledni dobou se vrazdi deti na dennim poradku. Najednou tu mame samy pomatence. Taky hlavne nikdo nemaka, jen chlastat, honit protejsky na seznamkach,predvadet idiotsky selficka na facebuku... a hlavne mit vsechno, posledni typ mobilu, znackovy hadry, auto, motorky, tablet, ale jak se maji splacet dluhy nebo makat, tak jsou pomateny a depresivni. Proste rozmazleny frackove, ktery si zvykli mit vsechno.

hejpockej ( 7. října 2016 03:32 )

jestli fakt chcipnul uz vcera, dobre tak, chybet tady nikomu nebude, a tam dole se postaraji, aby neprisel zkratka co se trestu tyce.

azylpraha10 ( 6. října 2016 22:20 )

 www.azyl-praha10.cz

vosavopruz ( 6. října 2016 22:04 )

Kdyby byli komunisté na Sahaře, byl by i písek na příděl.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání