Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Násilná smrt dítěte (†4) na Zlínsku: Zabil ho otec a pak se pokusil o sebevraždu?

Autor: ljš, Slávka Červená - 
5. října 2016
12:56

Vesničkou na Zlínsku otřásá tragédie. Teprve čtyřletého chlapečka tam našli mrtvého. Zabil ho údajně jeho otec (†31). Podle místních se pak pokusil o sebevraždu.

Nikdo zatím neví, jak přesně chlapeček zemřel. Policie zatím potvrdila pouze to, že vyšetřuje násilnou smrt dítěte. Podle informací Blesk.cz je podezřelým 31letý otec dítěte.

Záchranka do chaty na Zlínsku dorazila v úterý kolem páté odpoledne. „Na místě jsme našli dítě bez známek života. Dospělý muž byl v závažném stavu a byl letecky převezen do nemocnice v Ostravě,“ uvedl mluvčí záchranářů Petr Olšan. Odmítl však upřesnit charakter zranění, která dítě utrpělo.

O otci kolují spekulace, že se po smrti syna pokusil o sebevraždu. Mluví se o tom, že se z chaty ozvaly výstřely, jiní tvrdí, že si podřezal žíly. 

Jeden ze sousedů Blesk.cz řekl, že v době tragédie se v chatě nacházelo více lidí, což ale policie zatím nepotvrdila. „Nebyl místní, ale vyskytoval se tu docela často. Občas jsem ho se synkem potkal, přišel mi úplně normální. Prohodili jsme vždy jen pár běžných slov, blíž jsem ho neznal,“ řekl.

Chata, v níž k tragédii došlo, je obehnána policejní páskou a v jejím okolí je značný nepořádek.

anka ( 6. října 2016 01:42 )

jak jste prisla na to, ze rodice, kteri sve deti fyzicky netrestaji jim davaji volnou vychovu? Vychovavat deti, vezt je k ucte a zodpovednosti to lze predevsim bez facek. Jasne, chce je to namahavejsi a chce to vice kreativity a hodne lasky -> ale to uz by bylo na vas asi moc. Je mi moc lito, ze vas doma otloukali a moc se vam nevenovali, pak to takhle dopadne...

1pravda1 ( 5. října 2016 15:03 )

Takže mlátíte děcko dokud to jde, a když je mrtvé, tak je to jeho vina - proboha. Vy jste asi dostávala v dětství do hlavy často!

aeraluna ( 5. října 2016 14:47 )

Některé dětičky umí své rodiče profesionálně vytočit...shoda okolností, jedná větší výchovná a neštěstí je na světě...Těžko soudit, dělá to každý (krom sluníčkových blbek, které jsou naopak ve svém stáří ručně opečovávány svým volnou výchovou poctěným potomkem)a stokrát se stane jen to, že výchovná přistane na pozadí kam patří...a pak po sto prvé nastane průšvih...

kdoasi ( 5. října 2016 14:27 )

Jako řešení rodinných problémů je to hodně zbabělý čin

pekna.potvora ( 5. října 2016 13:40 )

ten otec je už podľa blesku tiež mrtvý..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání