Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ubil svého otce a s tělem žil doma 4 měsíce: Soud poslal podezřelého do vazby

Ubil svého otce a s tělem žil doma 4 měsíce: Soud poslal podezřelého do vazby
Ubil svého otce a s tělem žil doma 4 měsíce: Soud poslal podezřelého do vazby  (Autor: Kateřina Moravcová)
Autor: mor, dce - 
22. září 2016
12:21

Na prsou si hřál hada. Povedeného synka (35) nechal u sebe v domě v Nejdku na Karlovarsku přespávat senior (71). Až jednou došlo k hádce, která pro seniora skončila tragicky. Soud podezřelého otcovraha už poslal do vazby.

Patrně kvůli půjčeným penězům muž svého otce ubil k smrti. K tomu mohl použít kladivo nebo železnou tyč. Tělo pak ukryl v domě, kde s ním přebýval zhruba čtyři měsíce. V pokročilém stadiu rozkladu tam seniora v noci na úterý objevili až policisté.

„Podezřelého z vraždy, pětatřicetiletého muže, jsme zadrželi týž den, tedy v noci z pondělí na úterý. Vzhledem k počátečnímu prověřování nebudeme uvádět žádné další informace,“ uvedla policejní mluvčí Kateřina Böhmová.

Sousedé jsou v šoku. O ničem podobném neměli ani tušení. „Je pravda, že se synem teď nějaké spory měli. Půjčil mu totiž 100 tisíc na auto a oni mu ho pak sebrali. Kluk neměl práci a přespával tam u něj. Žádný hluk a hádky jsme ale nikdy neslyšeli,“ dodává jedna ze sousedek.

Ve středu muže policisté obvinili, ve čtvrtek se rozhodovalo o vazbě. „Obviněný byl po rozhodnutí soudu vzat do vazby. Pokud se mu vina potvrdí, hrozí mu až 18 let vězení,“ řekla policejní mluvčí Kateřina Krejčí.

ejvm1712 ( 22. září 2016 13:47 )

Hovado!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání