Rozchod nejslavnějšího páru Hollywoodu zajímá celý svět. Brad Pitt teď prožívá peklo. Když se dozvěděl, co jeho manželka v pondělí napsala do rozvodových papírů, pořádně se prý naštval.

 

Angelina Jolie v rozvodových papírech tvrdí, že Brad je špatný otec a má problémy se vztekem a s alkoholem. Zdroj blízký Pittovi se TMZ vyjádřil, že herec je naštvaný za údajné pomluvy, které o něm Angelina šíří. Ta manžela popsala jako nebezpečného otce. 

Angelina si prý navíc aféru Brada s Marion Cottilard vymyslela, vyjádřil se zdroj blízký Marion na serveru Daily Mail.

Angelina navíc prý rozpoutala peklo, protože média jim už nedají pokoj. Hvězdný dům je teď obklopen fotografy a televizními štáby, kteří chtějí zachytit všechny podrobnosti.

O hereččině rozhodnutí nevěděli ani její nejbližší. „Je to velmi smutné. Muselo se stát něco pravdu vážného, když Angelina učinila takovéto rozhodnutí. Nemám ale ponětí, co by to mohlo být. V každém případě je to smutné. O Angie i o děti mám velkou starost, doufám, že je brzy uvidím,“ vyjádřil se pro Inside Edition její otec Jon Voight. 

 „Angelinino rozhodnutí má co dočinění se způsobem, jak Brad vychovával děti. Byla velice nespokojená s jeho metodami,“ cituje TMZ zdroj z okolí hvězdného páru.

Fotogalerie: Rozvod Jolie a Pitta: Bitva o 10 miliard a…
62 fotografií

Fotogalerie
30 fotografií

Rozvod Angeliny Jolie a Brada Pitta na Blesk.cz zde >>>