Jak se zdá, policie vzala tyhle informace velmi vážně. Podle serveru Tmz.com, který jako první o rozvodu informoval, totiž Brada vyšetřuje policie kvůli zneužívání dětí. A podle informací webu nemělo jít jen o zneužívání psychické…

Brad Pitt se údajně opil na palubě soukromého letadla minulou středu, kde byl i s dětmi a Angelinou. Podle zdroje TMZ se rozčílil a na děti začal nejdříve křičet, poté je napadl i fyzicky.

Video
Video se připravuje ...

Šokující informace o rozvodu Pitta a Jolie! A v Praze střílel šílený senior redakce Blesk

Fotogalerie: Rozvod Jolie a Pitta: Bitva o 10 miliard a…
62 fotografií

Podle webu byla celá událost nahlášena zaměstnanci letiště. Opilý Brad poté, co v osm večer letadlo dosedlo, měl totiž v řádění pokračovat dál. Brad Pitt už byl prý vyslechnut také sociální službou (úřad pro péči o děti), stejně tak jako Angelina Jolie. Podle všeho jsou v plánu také výslechy dětí.

Právě nevhodné chování Brada Pitta vůči dětem bylo přitom podle rozvodových dokumentů důvodem, proč se Angelina rozhodla sotva dva roky staré manželství ukončit. Očekává se rozvodová bitva o majetek za zhruba 10 miliard. A nejde jen o luxusní domy a miliony dolarů v akciích, jde zejména o děti. Jak měl Brad avizovat, chtěl děti získat alespoň do střídavé péče. Pokud se však informace o napadení v letadle prokážou, bude mít pozici u soudu více než špatnou.

VŠE O ROZVODU ANGELINY JOLIE A BRADA PITTA >>> ZDE!!!

Fotogalerie
40 fotografií